2777
2789
عنوان

یافتم من

28 بازدید | 4 پست

کتابی است به نام ریحانه سادات که دختر شهید دانشمند هسته آیه که در جنگ دوازده روزه به همراه مادر و پدر و خواهر و برادرش و پدر بزرگ و مادربزرگش شهید میشن..

یکی از بهترین چیزهایی که از این کتابه یاد گرفتم این بود که به جای اینکه از کسی که بهت بدی کرده؛ عصبانی بشی؛ فکر کن علت رفتارش چی بوده..

خیلی بامزه است.

اومدم تاپیک بزنم که من از دست شوهرم عصبانی ام و توی مضیقه ی بی کلامی همسرم هستم؛ فهمیدم که همهی تقصیر ها به خاطر شوهرم نیست.من هم زود عصبانی میشم و کمی هم حساسم

و البته ویژگی همسرمم اینه که دوست داره زنش درون گرا و صبور و آرام باشه

من تو کانال ایتاش هستم جز آرزوی شهادت این دختر چیز دیگه نمیخواست

من خیلی عجیبه

چند روز قبل شروع جنگ به عکس گذاشته بود زیرش نوشته بود کاش تیر۱۴۰۴هیچوقت نیاد بنده خدا به تیر ماه نرسید

من تو کانال ایتاش هستم جز آرزوی شهادت این دختر چیز دیگه نمیخواستمن خیلی عجیبه چند روز قبل شروع جنگ ب ...

چه جالب که شما هم عضو کانال شوند هستی.

خدا با حضرت زهرا سلام الله علیهه محشورش کنه.

آنقدر به چادر و حجاب مقید بود که توی یه نمایشی که پدران حضور داشتند در مدرسه؛ حاضر نشد چادرشو برداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جالب که شما هم عضو کانال شوند هستی.خدا با حضرت زهرا سلام الله علیهه محشورش کنه.آنقدر به چادر و حج ...

آره دوسال از دخترم کوچیکه بود خیلی حرفه تو این سن با این همه هجمه مقید به حجاب باشی و آنقدر معتقد که بری اعتکاف و نماز جماعت و مسجدو....