2777
2789
عنوان

خانوادم

69 بازدید | 16 پست

بخدا حاضرم خانوادم جلو سک بندازم از بچگی با بدبختی بزرگ شدم با بی پولی تهش خونه ماشین داشتن خوشی زد زیر دلشون همه به فنا دادن مام عین همیشه بچه طلاق شدیم زیر دست این بیشعورااینا به کار ایم چند سال بعد بدبختی کار کردم هیچی برا خودن جم نکردم که این مادر نکبت بارم غرورش له نشه کار کنه

اعصاب و روان برام نمونده حالا یه خاستگار دارم میگم با بابام در میون بزار میگه چیه اتیشت تنده؟

اره بی هنه کس آتیشم تنده از خونه زهر مار شما گم شم حتی به اون شخص گفتم عقدم رو میخوام بدون خانوادم باشه خودش خانواده منو دیده چه فتنه ای هستن

خاک تو اون سرت.حیف اون زنی که یک عمر تورو یدک کشیدن کاش همون وقت انداخته بودند سطل اشغالی ولی بعنوان ...

خاک تو سر من؟

غلط میکنن وقتی اوضاعشون خوب نیست بچه میارن

غلط میکنن وقتی میفهمن بدرد هم نمیخورن بچه میارن

گه حالآمن روم نشه حتی یه خاستگار بیاد خونه

باعث بانی همه چی اونا هستن

اگر داداشم افسرده هست

اگر داداش بزرگم که از سیگار بدش میومد الا سیگاری شده

اگر الان تنها راه من ازدواج شده تقصیر اونای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک تو سر من؟ غلط میکنن وقتی اوضاعشون خوب نیست بچه میارن غلط میکنن وقتی میفهمن بدرد هم نمیخورن بچه م ...

از اول که اگر میدونسن ازدواج نمیکردن؟اگر قرار باشه همه بدونن یکسال بعدشون چی میشه که راه درست و انتخاب میکردن.هر چی بوده همون مادرت زیر بال پرت گرفته با وجود کم حضانت شما با بابات بوده ولی بزرگت کرده

انقد بی انصاف نباش

تو اگر انسان درستی هستی اول درست حرف بزن راجع به مادرت دوم تو سعی کن خوب باشی توقع از اون بدبختا نداشت باش.اونا به اندازه کافی تاوان دادن

ببین حالا خودت ازدواج میکنی ببین و کلی به سر خودت میزنی

بچه دارم میشی میفهمی چقدر سخته یک بچه بزرگ کردن

دور من پر بچه های بهشت ک پدر معتادش و زندانی بوده و مادرشان گفته بچه رو نمیخواهم و مجبور شدم برم بهزیستی

قدر همون مادرتو بدون

از ما گفتن

از اول که اگر میدونسن ازدواج نمیکردن؟اگر قرار باشه همه بدونن یکسال بعدشون چی میشه که راه درست و انتخ ...

توقع؟؟؟

هه توقع که هیچی حتی زندگیشونو من راه بردم سه سال از زندگیم که الان یه پراید پایین ترین مدل میتونست زیر پام باشه ازش گذشتم چون آدمی نبود که کار کنه

دومن از گفته خودشون اینت از همون اول هم دیگه رو نمیخاستن و ازدواح کردن و تاوانش الان مت باید بدیم چرا؟

انقد بدبختیم که روم نمیشه خاستگار بیارم خونه ایما تقصیر کیه؟

داداشم که درس خون بود الان افسرده بعد طلاقشون این تقصیر کیه؟

داداش بزرگم یه شب بخاطر بابام لب زد به سیگار دیگه سیگاری شد

نه خانم همینطور که پدر و مادر باید از بچه ها راضی باشن بچه ها هم باید راضی باشن

ببین حالا خودت ازدواج میکنی ببین و کلی به سر خودت میزنیبچه دارم میشی میفهمی چقدر سخته یک بچه بزرگ کر ...

الان بخاطر اینکه مارو نبردن بهزیستی ممنون دارشون باشم ؟؟؟؟

اصلا من همچین کاری نمیکنم

چرا در سطح خودم مقایسشون نکنم ؟

۳ تا بچه آوردن هممون بدبخت کردن

ببین حالا خودت ازدواج میکنی ببین و کلی به سر خودت میزنیبچه دارم میشی میفهمی چقدر سخته یک بچه بزرگ کر ...

حدانلود من انقد باید عقلم بکشه یه شخص درستی برای همسر خودنم و بچم انتخاب کنم

دومن در آمدنم باید جوری باشه در آینده خاستم بچه دارم بشم تا مغازه ببرمش دلش چیزی بخواد و من بگم ندارم؟ هه

قطعا مادرتم دلش نمیخواست این سرنوشتش باشه ، شمادتش نکن اونم قلبش شکسته غرورش شکسته

ببین مم به سرنوشت اعتقاد ندارم آدم هر بلایی سرش میاد از کار های خودشه

الان که یه مورد خوب میدا کردن برای ازدواج برگشته به من میگه اتیشت تنده ؟

نه آتیش تو تند بود ۳ تا بچه زاییدی

ببین مم به سرنوشت اعتقاد ندارم آدم هر بلایی سرش میاد از کار های خودشه الان که یه مورد خوب میدا کردن ...

اگه دیدی از نظر اخلاقی و مالی اوکی هست قبول کن ، فکر کنم مادرت از ترس اینکه دیگه کسی نباشه خرجی بده این حرف زده ، ببین من خودم بچه سن بودم پدر و مادرم ادمهای بیسواد و ساده ای بودن منو به یک پسر بشدت بد اخلاق یعنی یجورایی روانی و بی پول دادن ، واقعا الان بچه هام هی به رخم بکشن بقران همین جوری خیلی دلم شکسته