2777
2789
عنوان

کنکور

64 بازدید | 9 پست

کل سال تحصیلم شاگرد اول میشدم تا نیم سال اول دوازدهم بعدش درس نخوندم استرس نکشیدم کنکوری نخوندم و کلا خنثی شدم و خونوادم با اینکه باورم داشتن که درمیام نشد سال اول و درک کردن گفتن حال روحیت بد بوده واسه اون . سال دوم شد و من بازم تا الان شروع نکردم:)از دانش اموز خرخون تبدیل شدن به همچین چیزی رو واقعا خودم نخواستم ولی الانم نمیدونم چجور از منجلابش دربیام . ولی امشب بهم یه تلنگر خورد استوری یکی از دوستامو دیدم که امسال رفت دانشگاه . واقعا تلنگر رو حس کردم که باید شروع کنم تا کی ادامه بدم منی ک حتی از اونم زرنگ تر بودم:). دلم میخواد سئوال رو واسه اولین و آخرین بار بپرسم.اگه مستمر از خود فردا تا روز ۱۲ تیر یذره و بدون ول کردن بخونم و قید همه چیو بزنم رشته خوب میارم؟تاپ هارو که از خدامه یاهم فیزیوتراپی بیارم کاش دولتی نمیخوام خونوادمو اذیت کنم فقط میخوام جبرانش کنم:)

ولی طبق چیزایی ک شنیدید با وضعیتی که دارم ممکنه؟میدونم ک با یه حرف شما قرار نبست پاپس بکشم ولی گاهی هر آدمی به یکم امیدواری نیاز داره دیگه میدونم که قضاوت نمیکنید:)ممنونم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صفر هستی؟بیشتر از شرایطت بگو

صفر نه

مثلا شاید ۲ فصل آخر کتابای دوازدهم رو خوب نخونده باشم ولی تستی خیلی قوی کار نکردم متوسطه بیشتر نه ضعیف نه خیلی قوی ولی خب طول سالای تحصیلی درس زیاد خوندم گفتم که همیشه شاگرد میشدم انقد زرنگ بودم معلم هامون شک نداشتن سال اول دربیام

صفر نهمثلا شاید ۲ فصل آخر کتابای دوازدهم رو خوب نخونده باشم ولی تستی خیلی قوی کار نکردم متوسطه بیشتر ...

عزیزم من نظرم اینه که الان شما با توجه به تایمتون بهتره صد درصد تمرکزو بزاری روی نهایی...باور کن اگر نهایی معدلت خوب باشه و روزانه کلی سوال حل بکنی دانشگاه خوب قبول میشی

به شرط این که صدت رو بزاری

تمام ذرات هوا،واسه نفس کشیدنه🕊

عزیزم من نظرم اینه که الان شما با توجه به تایمتون بهتره صد درصد تمرکزو بزاری روی نهایی...باور کن اگر ...

اخه میدونی بالاخره باید یه درصدی هم زد تو کنکور ک بشه قبول شد.و پایه تشریحی قوی ای دارم.زبانم خیلی قویه.دینیم قویه.عربی فقط تو حفظ لغات مثلا یکم لنگم ولی قواعد قوی ای دارم.فقط یکم فارسی میلنگم همیشه