2777
2789
عنوان

با شوهر بی احساس چه کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 33 پست
کاش انتخاب خودم بود انتخاب خانواده ام بود ... من تا اون نخواد دل من بدست بیاره چجوری براش عثوه بیام ...

هی،، سخته، میدونم... من خودم تو دوستی نتونستم تحمل کنم.. چه برسه ازدواج.... نمیتونید مشاور برین؟

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاون دیگه میتونست بگه نه عزیزم شرمنده ندیدم حالا چی نوشته بودی گلم؟ واقعا انقدر سخته؟

میگه سرم شلوغه زنگ میزنی نمیتونم جواب بدم

گلم؟اصلا حرف محبت آمیز نمیزنه باورت میشه؟هم فقط هرچی میگم تو پیام مینویسه باشه جیگر انگار تکیه کلامش شده شایدم جیگر کلاه قرمزی ام 😭🤣 رو در رو که اصلاااااااا هیچ کلمه نمیگه

هی،، سخته، میدونم... من خودم تو دوستی نتونستم تحمل کنم.. چه برسه ازدواج.... نمیتونید مشاور برین؟

کاش زودتر متوجه میشدم کاش با حرف پدر مادر ازدواج نمیکردم پشیمونم هزار بار چاره ندارم ... خودم شاید بتونم برم اما اون نمیاد بگم هم بهش

کاش زودتر متوجه میشدم کاش با حرف پدر مادر ازدواج نمیکردم پشیمونم هزار بار چاره ندارم ... خودم شاید ب ...

خودتون برین بالاخره یه مشورتیه... پدر مادرتون چرا گفتن ازدواج کنین با ایشون؟ قبلش تو نامزدی متوجه اخلاق و.. نشدین؟

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

منم شوهرم بی احساسه همش دستور میده عین پیر مردا فقط میشینه انقدر هم بی مسولیت هستش فقط نکته ی مثبتش اینه وضع مالیش خوبه خیلی هم خسیسه واسه شکم نه خورد و خوراکمون خوبه چیزای دیگه اینم موقعی که کار داشته باشه مهربون میشه وگرنه طلبکاره

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
خودتون برین بالاخره یه مشورتیه... پدر مادرتون چرا گفتن ازدواج کنین با ایشون؟ قبلش تو نامزدی متوجه اخ ...

نمیدونم باید میخواستن از سرشون بازم کنن میگفتن سنت بالاس اینم پسر خوبیه و فلان از اقواممون هست ....زمان عقد اینجوری نبود الان حتی خانواده ام میان خونه ام قیافه اش تو هم میره

نمیدونم باید میخواستن از سرشون بازم کنن میگفتن سنت بالاس اینم پسر خوبیه و فلان از اقواممون هست ....ز ...

عجب...سخته.... خدا بهت صبر بده...

میگه زندگی بالا پایین داره تو نباید زود دلخور بشی بهش گفتم تو اصلا عاشق من هستی میگه زن و شوهر باید ...

با همین لحن میگه؟