2777
2789
عنوان

گوسفند سیاه کله پاچه اش سیاه میشه❓

160 بازدید | 15 پست

کله پاچه دادن دادن بهمون کلا سیاهه و مو داره ریز ریز ظاهرا اون سیاها پوستشه 🤔(یه لایه است بکنی زیرش سفیده)

باید کند اونارو قبل پختن؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا موهاشه کنده میشه

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

عکسشو بزار متوجه نمیشم چی میگی😂 پوستشو نمیکنن کههههه. روی شلعه موهاشو کز میدن

اخه اینایی که بیرون میفروشن یا تو گوگل عکسشهست همه سفیدو تمیزن

این موهاش روشه کزشم دادن مشخصه ولی ریشه موها توی پوستشه

فک کنم اصلا موهارو نکنده کله پاچه رودرسته کز داده . همه ریشه ها روشه

درست موها رو نکندن وکز ندادن برا اونه

کاری نمیشه کرد ؟ جداشون کنم؟؟

از فریزر در اوردم دیدم اینطوره

همه ریشه ها مونده توی پوست

دستم میزنم لایه پوست جدا میشه

کاری نمیشه کرد ؟ جداشون کنم؟؟از فریزر در اوردم دیدم اینطورههمه ریشه ها مونده توی پوست دستم میزنم لای ...

نه دیگه نمیشه ریشه ها رو در آورد، احتمالا با دست نکندن موها رو و با هویه یا روی اجاق فقط کز دادن و ریشه ها مونده

لایه پوست هم تا جایی که من میدونم جدا نمیشه و خب بخشی از گوشت بهش میچسبه، حالا میخوای امتحان کن ببین جدا میشه جدا کن

نه دیگه نمیشه ریشه ها رو در آورد، احتمالا با دست نکندن موها رو و با هویه یا روی اجاق فقط کز دادن و ر ...

اره دقیقا منم همین فکرو میکنم

از تو فریزر در اووردم اب داغ بهش خورد یه تیکه از پوستش سریع جدا شد . میشه کند

گفتم باز بپرسم بار اولمه خودم میخوام بپزم 🥲

اره بپزم کلا مو میشه اون بنده خدا خودشم یبار خونه خودش کله پاچه پخته بود کلا ریز ریز مو بود ..

ای بابا حیف شد. قبل از کز دادن باید بندازن توی آب جوش موها رو بکنن هرچی باقی موند و کنده نشد کز بدن

پزشک کوچولو🩺📚