2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا وصل نشده ؟یا الان فقط وصل نمیشه؟

تی ویمو تازه راه انداختم بلوتوث وصل میشه ها اما وایفای نه پیدانمیکنه گوشیمو یاگوشیم تیویو پیدا نمیکنه 😫نمیدونم چشه حتی گوشی همسرمم همینه نشد

تی ویمو تازه راه انداختم بلوتوث وصل میشه ها اما وایفای نه پیدانمیکنه گوشیمو یاگوشیم تیویو پیدا نمیکن ...

باید دو تا گوشی باشه یه گوشی فقط کار وایفا رو میکنه هم تلویزیون و هم گوشی که توش فیلمه رو به گوشی دوم وصل کن

از غم ای کاش ها چشمم کبود
باید دو تا گوشی باشه یه گوشی فقط کار وایفا رو میکنه هم تلویزیون و هم گوشی که توش فیلمه رو به گوشی دو ...

متوجه نمیشم میشه واضحتربگی ینی نت خطم باید روشن باشه و یک گوشی دیگه وایفایش؟

اخه همسرم راحت ب تی وی خونشون وصل میشه سامسونگه تی یوشون برخونه خودمون دوو اماوصل نمیشه اصلا پیدانمیکنه

متوجه نمیشم میشه واضحتربگی ینی نت خطم باید روشن باشه و یک گوشی دیگه وایفایش؟اخه همسرم راحت ب تی وی خ ...

نه اصلا به نت احتیاج نیست فقط یه گوشی دوم میخوای که هم گوشی خودت و هم تلویزیون به وایفای اون گوشی دوم متصل بشن

آره تلویزیون سامسونگ اتصالش راحت تره

بعد یه برنامه هست اسم eshare باید تو گوشی که میخواد به تلویزیون وصل بشه نصب کنی

با این برنامه خیلی راحت متصل میشی

اگه وایفا وصل باشه

از غم ای کاش ها چشمم کبود