2777
2789

کیا گواهی نامه دارند

من که خیلی حس خوبی دارم و خوشحالم 😍

بگذار بگویند و بگویند و بگویند!بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند...تو بخند؛گوش بده؛خیره بمان!هیچ مگو...🌝🍂𝑺𝒐𝒎𝒓𝒕𝒊𝒎𝒆𝒔 𝒊𝒕 𝒕𝒂𝒌𝒆𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒔𝒕 𝒑𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒐 𝒃𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆.

بسلامتی

۶ ماهه گرفتم تقریبا

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالم بده توروخدا ببخشین اینجا تاپیک میزارم چون برا خودم تموم شده ۶تا گذاشتم کی میاد راهی بیارن برا ا ...

برو دکتر دقیقا نمیدونم اسمش چیه فکر کنم دکتر تغذیه بگو برا افزایش وزن رژیم بده در کنار قرص

قرص هست ال آر ژنین برای افزایش قد تا وقتی نخ ورق استخوان بندی بسته نشده من پیشنهاد میکنم اصلا بدون تجویز دکتر نخر اول برو دکتر

ورزش والیبال بستکبال خیلی مفیده

میشه واسه حاجتای تو دلم یه صلوات بفرستی؟🌹🌸🙂

بسلامتی۶ ماهه گرفتم تقریبا

ممنونم

بگذار بگویند و بگویند و بگویند!بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند...تو بخند؛گوش بده؛خیره بمان!هیچ مگو...🌝🍂𝑺𝒐𝒎𝒓𝒕𝒊𝒎𝒆𝒔 𝒊𝒕 𝒕𝒂𝒌𝒆𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒔𝒕 𝒑𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒐 𝒃𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆.