2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من🤚 کاهش وزنش خیلی سریعه ولی خب خیلی سخته دیگه نمیشه بیشتر از یه هفته ادامش داد

عزیزم میگی چ جوری لاغز کردی برنامتو میدی بهم 

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍

من ي رژيم گرفتن خيلي عالي و١٢كيلو در يك ماه كم كردم 😍😍

همسرم مردي عاشق و فهميده است،او مرا خط ب خط بلد است و ميداند با احساسات زنانه ام چگونه رفتار كند،،در حالت ارام مرا گنجشك خيلييي كوچولو ميداند و هر وقت عصبي باشم مرا فايتر ماهي صدا ميكند ،،تمام دغدغه ذهنيش،،ارامش روح من است،گاهي بانو بزرگوار خطابم ميكند و خودرا مردي مديون به من،،،گاهي از ارزوهايي ك برايم دارد سخن ميگويد،انقدر با هيجان مانند پسرك ده ساله ك همه او را مرد خانه صدا ميكنند ،،مرد من خيلي صميميت را بلد است ،مهرباني را بلد است،سخاوت را بلد است،مرد من با هوس بيگانه است و عشق را كاملاً بلد است،او با خشونت عليه زنان چه كلام و چه رفتار ب طور جدي و محكم بيگانه است،،مرد من يك مرد است اما نه يك مرد معمولي نه يك مرد متعصب و نه يك مرد تظاهر گر و نه يك مرد ريا كار،،،تمام فعل و انفعالات مرد من با روح و جسمش عجين است،،،دوستت دارم مرد واقعي من ،،قهرمان زندگيم ،تمام زنان سرزمينم ارزوي چنين مردي با چنين باور فكري و  عملي را دارند❤️خداراشكر چنين مردي،معشوق هميشگي زندگي من است❤️

پروتئین چیزیه که واقعا آدمو سیر نگه می داره. تو رژیم خیلی خوب و موثره.  ولی مطمئنا رژیمی که بر پایه ی یه ماده ی غذایی باشه سالم نیست. برای همین سعی کن تو بلند مدت نگیریش...مثلا دو روز تو هفته بگیر. یا اگه اضافه وزنت کم باشه یه هفته کامل بگیر. اگه قراره مدت طولانی رژیم داشته باشی رژیم معمولی بگیر...ولی پروتئین رژیمت زیاد باشه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
پروتئین چیزیه که واقعا آدمو سیر نگه می داره. تو رژیم خیلی خوب و موثره.  ولی مطمئنا رژیمی که بر ...

اضافه وزنم ۲۵کیلو هست ولی طولانی مدت نمیخوام بگیرم هر ماه دو هفته که روند کاهش وزنم ثابت نشه 

تا خدا با من است زمانه با من است .
عزیزم میگی چ جوری لاغز کردی برنامتو میدی بهم 

چیزاییی که میخوردم خیلی محدود بود شیر و تخم مرغ پخته و سینه مرغ کبابی بدون روغن یا ماهی کبابی و نخود فرنگی و کرفس و هویج به عنوان میان وعده فقط همینارو میخوردم هیچ چیزی به جز اینا نمیخوروم از این چیزایی که اسم بردم هر چه قدر که بخوای میتونی بخوری 

اضافه وزنم ۲۵کیلو هست ولی طولانی مدت نمیخوام بگیرم هر ماه دو هفته که روند کاهش وزنم ثابت نشه 

مواظب اون دو هفته ی دیگه باش پس. اگه بیش از حد کالری دریافت کنی بازم ثابت می شه.

کالری شماری به نظر من بهترین رژیمه. چون لازم نیست ماده ی خاصی رو از غذات حذف کنی. برنامه های مخصوص هم داره که دیگه گیج نشی که چی چند کالریه. رژیمای معمولی رو آدم زود خسته می شه و ول می کنه.

من سه چهار سال پیش رژیم داشتم. کالری شماری می کردم ولی بیشتر غذام رو پروئتین تشکیل می داد. خوب لاغر شدم. نه موهام ریخت. نه پوستم شل شد. نه مشکل گوارشی پیدا کردم. سالم سالم. بعدا هم وزنم بر نگشت.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
مواظب اون دو هفته ی دیگه باش پس. اگه بیش از حد کالری دریافت کنی بازم ثابت می شه. کالری شماری به نظر ...

کالری شماری دارم عزیزم ولی میخوام وسطش دو هفته در ماه پروتیین بگیرم 

مواظب اون دو هفته ی دیگه باش پس. اگه بیش از حد کالری دریافت کنی بازم ثابت می شه. کالری شماری به نظر ...

خوش بحالت من وزنم ۸۰هست قدم ۱۶۸ البته چند سال پیش قدمو گرفتم فک میکنم ۱۷۰هستم وزنم میخوام ۵۵باشه 

2825
2823
2791
2779
2792