2777
2789

رفته بودم مغازه دوست پسرم بعد قرار شد بعدش بریم با دو تا از دوستامون ۴ تایی بیرون اینا تلفنی صحبت کردن همش داشتن به هم فوش مادر میدادن منم خیلی بدم اومد بلند شدم برم هی گفت چرا اینطوری میکنی فقط شوخیه گفتم خجالت بکش گفت ما سالیانه ساله همینیم به شوخی میگیم جدی نیست بعد هی شروع کرد عصبی شد من هی خواستم برم بیرون وحشی بازی در اورد هی کشید منو گفت نرو بیرون ابرومو نبر بگیر بشین همش وحشی بازی در میورد گوشیشو پرت کرد بعد اخرگفت میخوای بری برو سیکتیر به سلامت. بعدش که رفتم ۲ ۳ بار اومد دنبالم هی گفت بیا بریم گفتم دستمو ول کن وگرنه ابروتو میبرم اونجا بازم گفت برو پس سیکتیر دیگه نیومد دنبالم منو ول کرد به امان خدا ۹و نیم شب. بعدش از همه جا بلاک کردیم همو.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن تخم سگو این بی ناموس نبود مادر خودشو در معرض فحش دیگری قرار نمیداد تورو هم که ۹.۵ شب تنها ول کرده دزگه چطوری باید اثبات کنه بی ناموسه؟

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید