مارکبری2 مدیر استارتر عضویت: 1404/09/05 تعداد پست: 379 عنوان این مراکز واسطه گری ازدواج هست 126 بازدید | 9 پست اینا چه جوری دختر و پسر رو به هم معرفی میکنن؟من 24سالمه میخوام برم اما خجالت میکشم و حالا خجالت زیاد مهم نیست مهم اینه که چه جور پسرایی اونجا هستن ؟پسرای سالم و صالح هستن یا نه ؟من نگرانم برم یا نرم 1404/10/05 | 23:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
simorghadalat عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 985 سعی کن جای مورد اعتماد و مشهوری باشه همونجور که دختری مثل شما میره اونجا پسر های صالح هم میرن کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم
مارکبری2 مدیر استارتر عضویت: 1404/09/05 تعداد پست: 379 حالا پسر صالح از کجا گیر بیاریم من دنبال یک پسر خوب میگردم نه از نظر مادی از نظر معنوی پسر خوش اخلاق و زن دوست و کاری باشه همین بسه برای من نمیدونم اونجا داره یا نه یا شاید پسرای چرت و پرت اونجا باشن نمیدونم ارزش داره یا نه
مارکبری2 مدیر استارتر عضویت: 1404/09/05 تعداد پست: 379 سعی کن جای مورد اعتماد و مشهوری باشه همونجور که دختری مثل شما میره اونجا پسر های صالح هم میرن حتما مورد اعتماد هست که بنر اون وسط شهر زده شده دیگ نمیدونم برم یا نرم عکس هم میخواد یا نه ؟اصلا چه جوری به هم معرفی میشن ؟ از روی عکس ؟
مارکبری2 مدیر استارتر عضویت: 1404/09/05 تعداد پست: 379 نمیدونیم نرفتیم ممنونم منم از مجردی خسته شدم وگرنه نمیرفتم
simorghadalat عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 985 حتما مورد اعتماد هست که بنر اون وسط شهر زده شده دیگ نمیدونم برم یا نرم عکس هم میخواد یا نه ؟اصلا چه ... حقیقت من نمیدونم و نرفتم بعد اگه قصدتون جدی هست برین سایت ادم و حوا یا سایت های شبیه حتی کانال هابی هم مخصوص این کار هست ولی من نمیشناسم کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم