2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کریستال چک بگیر که همیشه روی بورس هست و هرچی هم بگذره ارزشمند تر میشه اما اگه برات گرونه میتونی کریستال جی سی سی هم بگیری

ظروف پذیرایی نقره هم خیلی لاکچری و ارزشمند محسوب میشن اما واقعا گرونن

خانمای زنجانی و اصفهانی بنظرتونمس تغییر رنگ میده

مس رو من از اصفحان چند تا تکش رو خریدم اما پشیمونم چون خیلی سنتی هست و تغییر رنگ میده و اونایی هم که لاک داره هم نمیشه شست اما نقره اینجوری نیست خیلی خاص تر و جذاب تر از مس هست

عزیزم کریستال چک بگیر که همیشه روی بورس هست و هرچی هم بگذره ارزشمند تر میشه اما اگه برات گرونه میتون ...

کریستال علاقه ندارم زیاد

تو شهرستان ی وقت بخوای عوض کنی بفروشی کسی ازت برننیداره کریستال رو

مس رو من از اصفحان چند تا تکش رو خریدم اما پشیمونم چون خیلی سنتی هست و تغییر رنگ میده و اونایی هم که ...

مال شما تغییر رنگ داده

یعنی سیاه شده

برا گلدون اینا چی یا دکوری

اب بهش نمیخوره بازم رنگش عوض میشه؟

مال شما تغییر رنگ دادهیعنی سیاه شدهبرا گلدون اینا چی یا دکوریاب بهش نمیخوره بازم رنگش عوض میشه؟

من ظروف مسی زیاد دارم و بله همشون تغییر رنگ میدن، فقط چند تیکه از ظرف هام مس خاتم کاری هست که لاک خورده که تغییر رنگ نداده و برای اینکه لاکش خراب نشه نمیشه استفاده کرد ازشون و فقط جنبه دکوری داره ، در کل هم جذابیتی به عنوان ظروف پذیرایی نداره، من خودم فقط شب یلدا ازشون استفاده میکنم

کریستال علاقه ندارم زیادتو شهرستان ی وقت بخوای عوض کنی بفروشی کسی ازت برننیداره کریستال رو

که گفته کريستال خریدار نداره؟ کریستال چک و ناخمن از سال ها پیش بوده و همیشه هم ماندگار و هر تیکش کلی پولشه و ارزش داره و واقعا لوکس هست

درضمن چیزی بخر که ارزشمند باشه و برات همیشه بمونه تا به فکر فروختن نباشی

من ظروف مسی زیاد دارم و بله همشون تغییر رنگ میدن، فقط چند تیکه از ظرف هام مس خاتم کاری هست که لاک خو ...

پس نظرت اینکه از کارای آبکاری برا تزیینی میشه استفاده کرد و خراب نمیشه