2777
2789
عنوان

رفتار سمی شوهرا

369 بازدید | 19 پست

بعضی از شوهرا چرا اینقدر سمی ان. مثلا کار خونه سرت ریخته هی از اونور داد میزنن چایی بیار آب بیار فلان چیزو بیار. میگن کار خونه راحته صبح تا شب تو خونه خوابیدید اونوقت خودشون جونشون در میاد یه لیوان بشورن. شما چه رفتار سمی از شوهراتون دیدید؟

من که به غیر از کار خونه تو خونه هم کار کامپبوتری دارم. درگیر اونم هستم. اقا میاد کلی دستور میده. شبا هم گاهی بی خوابه صبح میبینم شب کلی ظرف کثیف کرده. جالبه که تو اشپزخونه هم نمیذاره. تازه گاهی شاکی هم هست که تو چرا یه گوشه زنذگی رو نمیگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیاله برای هر چیز کوچیکی باید کلی حرص بخورم و هزار بار بهش گوشزد کنم تا انجام بده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من که به غیر از کار خونه تو خونه هم کار کامپبوتری دارم. درگیر اونم هستم. اقا میاد کلی دستور میده. شب ...

وای دقیقا میگه همش تو خونه بیکاری به خدا اگه یه ساعت با بچه تو خونه باشه خودش کلافه میشه ولی قدر کارای من رو نمیدونه

بگو عزیزم کلفت که نیاوردی که این طور دستور می دهی کلامت را درست کن بگو عزیزم اگر میشه لطف کنی یک چای ...

میگم آخرشم خودش مجبور میشه هم برای من برای خودش چایی بریزه ولی دفعه بعد هم دوباره کارشو تکرار میکنه

بیخیاله برای هر چیز کوچیکی باید کلی حرص بخورم و هزار بار بهش گوشزد کنم تا انجام بده

من حتی صداش میکنم جواب نمیده. حتی پسرم بیست بار میگه بابا اصلا جواب نمیده دیگه تا من داد میزنم بچه خودشو کشت جواب میده بهش

شوهر من به هیچعنوان حتی نمیگه ی لیوان آب بسار

فقط بديش اینه خودسره یهو ابزار میخره ی چیزی سفارش میده به کسی پول قرض میده یا خیلی کارای دیگه.... که به من اصلا نمیه قبلش

میگم آخرشم خودش مجبور میشه هم برای من برای خودش چایی بریزه ولی دفعه بعد هم دوباره کارشو تکرار میکنه

خب اگر اینجور است خدایی خوبه که هم برای شما وهم برای خودش چای می ریزه احتمالا نوع این گویش برایش عادت شده. شاید هم دوست دارد ازدست شما چایی بگیره.

شوهر من کمک میکنه جاروبرقی میکنه ظرف میشوره گاهی خونه مرتب میکنه ولی رفتار سمیش اینه فک میکنه اون خونه نیس من بیکار نشستم حالا شاید کار خونه نکنم ولی بچه داریم سخته

من خورد خوراک بچه از صبحانه نهار شام میان وعده سر تایم برام خیلی مهمه و اینکه سر ساعت بخوابه روزی یکبار بخوابه اونم نهایت تا دو یا سه باشه خوابش ک شب ساعت ۹بخوابه واین برنامه ریزی سخت پر چالش ک من یکبار نمیتونم پشت گوش بندازم اون فک میکنه من هیچی نمیکنم