2777
2789
عنوان

🔴کمپین اخلاق شوهر🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 87 پست
دیدی یه جوریم هستن انگار مشکل از توئه عقلشون نمیرسه مرد باید تامین کننده باشع

تازه واسه خرج کردن پولی که خودم درمیارمم باید بهش توضیح بدم 🤦♀️🤷♀️

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدی یه جوریم هستن انگار مشکل از توئه عقلشون نمیرسه مرد باید تامین کننده باشع

شوهر من میگه توباعث بدبختی منی پیشرفت نمیکنم😑هیچ وقت خودشو مقصر نمیدونه

کاش امروزمان دیروز و فردایمان امروز نباشد تکراریست این زندگی

خانوادش مهم تر از زندگیشهو خیلی زود عصبی میشه و فرق نمیکنه پیش کی باشیم هرجا باشیم عصبی باشه داد میز ...

بی ابروئه

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

ب شدت احسااااااسی دیگه کلافه شدم از دستشبعد وقتی حرف میزنم ب کلماتم خیلی دقت میکنه تو دعوا و اینااین ...

احساسی ک بد نیست حساسه؟

شوهر من که کلکسیونیه واسه خودش هر خطایی که تو دنیا هست و به عقل جن هم نمیرسه رو انجام داده تازه خودش ...

دقیقااااا گردن نمیگیره و فکر میکنه مشکل از کل دنیاس تا خودشون

ضدحال خیلی بده

پیر شدم خواهر بچه پام و بسته از طلاق خوشم نمیاد شاید شرمنده شد خدا زد پس کلش آدم شد بهترین بود باور میکنی نمیدونم چشش زدن چی شد

کاش امروزمان دیروز و فردایمان امروز نباشد تکراریست این زندگی