2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم باهام تماس گرفت

857 بازدید | 26 پست

گفت دخترمون میخوام بفرستم بیاد خونه شما خونمون تشنج وار و بده شوهرم رفته خودم غمگینم گفتم شوهرم خوابه امادش کن تا شوهرمو بیدار کنم بیاد دنبالش فاصلمون هم ۴۵دیقس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفت همه دارن سرزنش میکنن منو و دخترمو اگر میکن میخوام شوهرمو بیدار کنم بریم دنبال دختره بیچاره تازه ما عقدیم خونه خودمون جهاز چیدیم بنظرتون بریم خونه خودمون ک فاصلش نزدیکتره یا خونه پدرمینا بمونیم چون عقدیم بابام زیاد راضیش نیست اگر التماسش کنم و بدونه دختره باهامونه میزاره

گفت همه دارن سرزنش میکنن منو و دخترمو اگر میکن میخوام شوهرمو بیدار کنم بریم دنبال دختره بیچاره تازه ...

خب ب خواهرشوهرت بگو ک خودتم بیا با دخترت خونه بابام معذب نشه تنهاس

افغانی ریپلای نزنه
خب

عصر اینا شوهرم و چند تا از اعضای فامیل خودشون مادر و پدر و اینا دعوت بودن خونشون دختره میره اشپزخونه اب بخوره شوهرم میبینه عموهه داره دست میزنه به رون دختره اینقد میزنن میشکنن همه چیزو شوهرمم نرفت خونه خودشون اومد خونه ما بخوابه الان میگن بیاین دخترمون هم ببرین حالش بده خیلی بد شده انگار عموهه هم بیمارستانه هنوز

عصر اینا شوهرم و چند تا از اعضای فامیل خودشون مادر و پدر و اینا دعوت بودن خونشون دختره میره اشپزخونه ...

یاخداااا

یک سلامی هم  عرض کنم خدمت   اون فضولی که پروفایلمو  چک میکنه   سلام   چطوری فضول!!!!!!  تمام دنیام  پسرم  
خب ب خواهرشوهرت بگو ک خودتم بیا با دخترت خونه بابام معذب نشه تنهاس

گفتم حاضر شین گفت نه من نمیام دخترمو ببر ک حالش خیلی بده هرکس و ناکسی داره بهش متلک میندازه اینم بچه نیست ۱۰سالشه همه چیو متوجه میشه بگم خودشم بیاد؟ گفت نمیام باید بیشتر تعارف کنم بگم بریم خونه خودمون راحت باشین؟