2777
2789
عنوان

من دلم خواهر یا برادر میخواد😭

142 بازدید | 18 پست

من ۱۸ سالمه و تک فرزندم حتی اطرافیانمم بچه ندارن ...هر روز میشینم گریه میکنم ک چرا من خواهر برادر ندارم مامانم ۳۸ سالشه هیچ مشکلیم نداره دکتر هم رفتن ولی مشکلی نبود بعد منم بهش میگم میگه تو بسی برام😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه من همسن ننتم من دوتا دارم کوچیکه ۳سالشه

منم همسن شما و ننه اشم

بچه ندارم

زوده هنوز 🤣🤣🤣

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

زودههههه😂

نه بابا همچین زود هم نیست برادرزاده من هفده سالگی عقد کرد بیست سالگی عروسی . هر آن ممکنه با خبر بارداریش سوپرایزمون کنه 😁

دیگه تا ب خودت بجنبی همون بیست، بیست و یک خوبه دیگه وقت هم داری با فاصله چهار سال سه چهار تا بچه بیاری من خودم سنم بالا بود ازدواج کردم الان همش حسرت میخورم بیشتر واسه بچم که تنهاست همش میگم کاش زودتر ازدواج کرده بودم حداقل دو سه تا میاوردم خیلی گناه داره بچم