توجه ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،
منم یه مادر باردار زیبای خسته دلم میخواد هر شبی که میخوابم صبحش بیدار نشم
احساس میکنم دارم افسرده میشم
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
البته ارشد سازه هم دارم ولی ی مامان دارم مریضه بنده خدابخاطرش ازدواج نکردم دلم نمیاد یعنی تنهاش بذارم همیشه خواهروبرادرام ک میان بابچه هاشون من دست تنها هم کارای خونه هم کارای بیرونو انجام میدم هرروزکلی کارریخته سرم وقتی برای باشگاه و رژیم نمی مونه برام بخصوص ک خونمونو که۳۵ سال توش زندگی کردمو مجبورشدیم بدیم به بسازوبفروش حالا یارو خونه رونصفه نیمه ساخته ۴ ساله مستاجریم باصاحبخونه های فوق بد😕 خیلی شرایطم اسفناکه برای همین ناامیدشدم