2777
2789
عنوان

سفت و سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 47 پست

خیلی خونسرد...خیلی رو خودت کار کن حتی جلوی ایینه چندین دفعه تمرین کن

بدون اینکه عصبانیت از چهرت پیدا باشه...خیلی مصمم

بگو عزیزم در مورد خونه بارها صحبت کردیم خواهش می کنم برای اخرینبار فقط گوش کن

من زن خونه ی تو خواهم شد ...احترام و الویت ویژه ازت می خوام ...مثل هزاران نفری که مادرشوهر دارن و کنار مادرشوهر زندگی نمی کنن ولی بهش می رسن و احترام می ذارن بهش می خوام زندگیم رو شروع کنم ...و اصلا ایرادی درش نمی بینم که بخوای رفتار تندی داشته باشی... به نظر من برای یک عمر زندگی کردن و گذاشتن طراوت و جوونی تو خونه ی تو خواستم خیلی کوچیکه و جواب رد دادن به این موضوع یعنی بی ارزش کردن من ...روی حرفتم بمون...سفسطه ..جفنگ..حرف تکراری ناز کشیدن تهدید اهانت...اگر دیدی ازش فقط سکوت کن...حرفشو که شنیدی(بحث نکن فقط بشنو)...و بگو من مادرم خرید داره باید زود برم خونه برسونم و بگو فردا منتظر جواب قطیعیت هستم ... چون احساسم و عقلم بهم دروغ نمی گه که عاقبت خوشی نداره زندگیمون کنار خونه مادرشوهر بودن...والسلام ...باید زندگیتو اعتبار حرفات کنی و با قاطعیت بهش بفهمونی همه جوره تا اخرش پای حرفت وایسادی...بگو خودتو به من ثابت کن..من که نمی گم مادرتو طلاق بده...می گم خونه زندگی منه من زن خونه م احساس خوبی ندارم نزدیک باشم 

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خیلی خونسرد...خیلی رو خودت کار کن حتی جلوی ایینه چندین دفعه تمرین کن بدون اینکه عصبانیت از چهرت پید ...

البته بار ها براش توضیح دادم 

اما بازم با روش شما این کارو میکنم

برای رفع مشکلاتم ی صلوات بفرستید
خیلی خونسرد...خیلی رو خودت کار کن حتی جلوی ایینه چندین دفعه تمرین کن بدون اینکه عصبانیت از چهرت پید ...

این چند جمله اخر رو تو حرفات بزن...بعد اینکه خواست برسونتت فقط بگو منتظر تصمیم اخرت هستم و دیگه تو ماشینم بحث نکن..خواست پیش بکشه ...بحث نکن فقط بگو منتظر جواب قطعیت هستم..نمی تونم زندگیم رو اینجوری شروع کنم 

دیروز گفتم من عجله برا عروسی ندارم  هروقت تکلیف خونه روشن شد راجع ب عروسی حرف می‌زنیم

چی گفت...همون موقع که حلت دادی پشت بند حرف دیروزت بود؟نذار بی احترامی کنه بهت تو هیچ موضوعی...جبهه شدید بگیر در مقابلش

چی گفت...همون موقع که حلت دادی پشت بند حرف دیروزت بود؟نذار بی احترامی کنه بهت تو هیچ موضوعی...جبهه ش ...

ن هل دادن مال س هفته پیش 

دیروز گفتم دیگ با من بجث نکن 

حتی وقتی گفت حالا ک بابات گفته زود عروسی کنیم بذار ب مستاجر بالا بگم بره و ما بریم اونجا 

گفتم من آمادگی عروسی ندارم بدون خونه بابام اگ دوس داره خودش بیاد باهات عروسی کنه و اگ من خونه بابام زیادی هستم هم ی اتاق کرایه میکنم و تا زمانی ک تکلیف خونه معلوم ش کاری با هیچ کدومتون ندارم

ن هل دادن مال س هفته پیش  دیروز گفتم دیگ با من بجث نکن  حتی وقتی گفت حالا ک بابات گفته ز ...

البته قبل این حرف بابام هم حرف از زندگی طبقه بالا بوده 

بابام میخواست بهش بگه ک خونه جدا بگیر 

واسه همین گفت زود عروسی کنید من براتون خونه میگیرم 

ن هل دادن مال س هفته پیش  دیروز گفتم دیگ با من بجث نکن  حتی وقتی گفت حالا ک بابات گفته ز ...

خوب گفتی ...کنار نکش...اون مجبوره به حرفت گوش بده...اگه خواست گولت بزنه بگه فقط یکسال...شیش ماه فلان....اصلا قبول نکن...ی خونه خیلی دور از محله مادرشوهرت پیدا کنید بخرید...سعی کن از پدرتم پول نکیری چون از این راه خانوادتو اذیت می کنه...بگو تو باید خونه تهیه کنی ...پدرم وظیفه نداره

خوب گفتی ...کنار نکش...اون مجبوره به حرفت گوش بده...اگه خواست گولت بزنه بگه فقط یکسال...شیش ماه فلان ...

ان شاء الله ک درست بشهخیلی  دعام کنید 

اگ مادر شوهر آرومی داشتم ب خدا قسم مخالفت نمیکردم اما میدونم ک... 

آره اما بد دعوا میکنیم

عشقتو کاملا ازش بگیر...خیلی سرد و کوتاه جوابشو بده..لج نکن...ناراحتیتو نشون بده و بگو حوصله ندارم...خونه اعصابمو ریخته بهم ...بگو کم غذا شدم مادرم از الان داره غصه می خوره برام

ان شاء الله ک درست بشهخیلی  دعام کنید  اگ مادر شوهر آرومی داشتم ب خدا قسم مخالفت نمیکردم ...

اروم و غیر اروم نداره...پیش مادرشوهر کسی خوشبخت نشده همه می نالن