2777
2789
عنوان

سفت و سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 47 پست

متاسفانه خانواده بی زبون خیلی بده 

به مادرو پدر و مل خانوادت تاکید کن ...بگو در جواب حرف خونه فقط و فقط اگر کمک نمی کنید بگید دخترم می خواد با تو زندگی کنه اون باید راضی باشه..والسلام...از حرفشون هم کوتاه نیان...با این حرف به تو بها می دن...شده با خانوادت بحث کنی گریه کنی قهر کنی بگو...من نمی خوام شوهرمو راضی کنید...فقط می خوام همتون اکر شوهرم حرفی در این باره زد بکید هر چی دخترمون می گه اون باید راضی باشه...ما هم به عنوان.پدرو مادر رضایت قلبی دخترمونو می خوایم و دوست نداریم زجر بکشه...تو تمام مدت فقط وفقط اینو بگن...نه بیشتر ...اونم اگر شوهرت حرفی پیش کشید و زنگ زد یا حضوری رفت پیششون...این از این 

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونا میگن ما میگیم اما شوهرم خیلی محکمه

نه اصلا خانوادتو دخالت نده و نخواه که چیزی بگن اصلا...فقط اگر شوهرت خواست گلگیه تو رو بکنه ازت حمایت کنن همین..ممکنه شوهرت خیلی عصبانی بشه و بخواد خانوادتو با طلاق یا اینکه فعلا ی مدت همو نبینیم تهدید بکنه خانوادت نباید کوتاه بیان اصلا هم بحث به هیچ عنوان نکنن...کاملا خونسرد

از شش ماه پیش اول غیر مستقیم بعد تو زمستون دو دفعه دعوا کردیم سرش از بعد از سال تحویلی هفته ای دو س دفعه دعوا کردیم 

قهر جدل 

اول با زبون خوش شرو میشه بعد اون جوش میاره و... حتی ی بار خودش رو زد ی بار هم منو پرت کرد اون ور 

برای رفع مشکلاتم ی صلوات بفرستید

اول نمیخواستم از ململنش بد بگم 

اما مجبور شدم خیلی چیزا رو باز کنم 

حتی بابام گفت خودش برامون خونه می‌خره اما میگه من مامان رو تنها نمی‌ذارم و..... 

برای رفع مشکلاتم ی صلوات بفرستید
از شش ماه پیش اول غیر مستقیم بعد تو زمستون دو دفعه دعوا کردیم سرش از بعد از سال تحویلی هفته ای دو س ...

اصلا و اصلا خشونت ،دعوا،بحث،الفاظ بد،اهانت،بد مادرشوهر رو گفتن،تحقیر کردن شوهر...اصلا و اصلا اینا رو بذار کنار...کاملا خونسرد

به شوهرت زنگ می زنی می گی باهات حرف دارم

واقعا اوایل مخالفتی نداشتم برم اونجا  اما الان میدونم اگ برم میکشنم

اینایی که گفتم ترتیب داره و باید دقیق انجام بشه

خانوادتو دخالت نده بخوان مستقیم چیزی رو بخوان

دوم اینکه خانوادتو اماده کن بگو در مورد مستقل شدن می خوام با شوهرم حرف بزنم اگر زنگ زد تهدید کرد...حتی اگر الفاظ بدم بکار برد فقط بگن رضایت فلبی دخترمون مهمه...هر چی دخترمون بگه ما بهش اعتماد داریم به عقلش به انتخابش...همینجوری. که تو رو داماد ما کرد پس تصمیمش درسته والسلام

تا اینجا حله

بعدش موقعی که اومد دنبالت و قرار داشتید ..بیرون باشه قرارتون..تو خونه مادرشوهر نباشه