2777
2789

من خودم با شجاعی اوکی نبودم

استاد میرحسینی و استاد قضاتی (تو مباحث متفاوت) رو دیدم فیزیک کنکور رو تقریبا 50 زدم

و کتاب فرمول بیست رو خوندم و حل کردم فیزیک نهاییم رو هم 19 و نیم شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت واسه شیمی هم ویدیو ببینم؟

به نظر من تدریس و ویدیو واسه کنکور خیلییی مهمه. به هرحال درسنامه یه جا ممکنه سوتی بده و یه جا رو نگه و کلا هیچ درسنامهای نیست که کامل کامللل باشه. حالا بعضیا با ویدیو آنلاین مشکل دارن حضوری میرن کلاس کنکور.

اولویتت واسه ویدیو و تدریس به نظرم اول فیزیک باشه، چون هیچچچ درسنامهای مفهوم رو به خوبی تدریس نمیرسونه.

اگه شرایط مالیش رو داری شیمی رو هم بگیر.

حتما آلا رو هم چک کن کلاساش رو.

به نظر من تدریس و ویدیو واسه کنکور خیلییی مهمه. به هرحال درسنامه یه جا ممکنه سوتی بده و یه جا رو نگه ...

اوکیه از لحاظ ویدیوها

اما بنظرم خیلی وقت بر هستند و ب تست زدن نمیرسم

اوکیه از لحاظ ویدیوهااما بنظرم خیلی وقت بر هستند و ب تست زدن نمیرسم

حتما پیش یه مشاور خوب برو واسه کنترل زمانت. ( تو نینی سایت کسی نمیتونه خوب کمکت کنه). اما اگه رو سرعت بالا بتونی عادت کنی ببینی خیلی خوب میشه.

حتما پیش یه مشاور خوب برو واسه کنترل زمانت. ( تو نینی سایت کسی نمیتونه خوب کمکت کنه). اما اگه رو سرع ...

اره دارم مشاور بهم گف اگ بتونی با درسنامه پیش بری خیلییی بهتره