2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بلدم ولی فقط تاارت عشقی میخوای یا تااوت پیش بینی دقیقا؟ خیلی پیچیده اش کردی خواهرم...نیت هات هم ز ...

اگر میتونی و برات زحمت نیست برای منم بگیر لطفا به نیت عاطفی و ازدواج

اسمم لعیا

❤️‍🩹

من بلدم ولی فقط تاارت عشقی میخوای یا تااوت پیش بینی دقیقا؟ خیلی پیچیده اش کردی خواهرم...نیت هات هم ز ...

پیش بینی گلممم

سجاد برمیگرده بهم برای باهم بودن مجدد؟

در کل باهم ازدواج میکنیم؟ اسم منم زهرا

پیش بینی گلمممسجاد برمیگرده بهم برای باهم بودن مجدد؟در کل باهم ازدواج میکنیم؟ اسم منم زهرا

ببین دورت بگردم من تااروت سه کارتی میگیرم برات که گذشته، حال و آینده رابطه رو نشون میده فقط دقت داشته باش که قطعی نیست و فاله دیگه...

گذشته: کارت the lovers در اومد که نشونه اینه که علاقه ای که بینتون بوده واقعی بوده.

حال: کارت The Hanged Man دراومد که یجورایی معنی سردرگمی و اینا رو میده نشون میده رابطتون در حال حاضر چندان اوکی نیست و احتمالا داره از هم میپاشه و خب یه فداکاری از طرف یکی از طرفین میطلبه...

آینده: کارت Temperance دراومد... راستش امیدوار کننده است این کارت یجورایی نشون دهنده صلح/ارامش/اشتی تدریجیه...

در کل خوب میشه اگه با صحبت صادقانه جلو برید و با همدیگه کنار بیاید اروم اروم براساس این کارت...

2790
2778
2791
2779
2792