gfhfxbjdd مدیر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 244 عنوان دردل کنیم | مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 26 پست بهم بگین چیکار کنم خیلی دوسش دارم خیلییی خیلییییی زیاد میخامش زیاد بخدا دیروز | 21:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
my_nikan_flow عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 297 بخدا الانه ک ی چیزی بگم اسی جمله پایینی واسه تو نوشتم دستم خورد رفت به لیلی آگان
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 91260 میگن اگه با دلت کسی رو یا چیزی رو دوست داری خیلی جدی نگیرش چون ارزشی نداره چون کار دل دوست داشتنه مث ... هه تو ی الف بچه داری این حرفا رو ب من میزنی 😏😏😏😏 مریض مصلحت خویش را نمی داند. ب تلخ و شور طبیب زمانه قانع باش👌
my_nikan_flow عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 297 هه تو ی الف بچه داری این حرفا رو ب من میزنی 😏😏😏😏 من رشته دانشگاهی و روانشناسی هست ولی
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 91260 من رشته دانشگاهی و روانشناسی هست ولی خا مریض مصلحت خویش را نمی داند. ب تلخ و شور طبیب زمانه قانع باش👌
my_nikan_flow عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 297 خا لیلی آگان میدونی چرا ب رانندههای ماشین سنگین بهشون میگن پدرجاده چون خیلی از تایم های زندگی شون رو توی جاده ها میگزرونن ، داشتم فکر میکردم الان که شما شدی ۹۰ k باید بت چی بگیم یه کلمه اصطلاحی مثل مادرنینی سایت
my_nikan_flow عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 297 چقد تو بدجنسی از خداتم باشه بی ادب حقته دلم خنک شد خیلی بدجنسی امیدوارم یه سوتی بدیمامانت یه دست کتک مشت بت بزنه
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 91260 لیلی آگان میدونی چرا ب رانندههای ماشین سنگین بهشون میگن پدرجاده چون خیلی از تایم های زندگی شون رو تو ... اولا ک kنیس و تعداد پسته دوما ک از من بیشتر خیلیا هستن مریض مصلحت خویش را نمی داند. ب تلخ و شور طبیب زمانه قانع باش👌
lilian_ro عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 4734 خیلی بدجنسی امیدوارم یه سوتی بدیمامانت یه دست کتک مشت بت بزنه یاه یاه یاهمن مثل تو نیستم اول وقت مخشامو نبشتم لایک نکننننن مومن/ هرکس سنه اولدوز دسه اوزوم سنه ای دمیشم الا گوزوم
my_nikan_flow عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 297 اولا ک kنیس و تعداد پسته دوما ک از من بیشتر خیلیا هستن K به لاتین مخفف هزار هست دیگه چه فرقی میکنه حالا پست باشه یا هرچیز دیگه
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 91260 K به لاتین مخفف هزار هست دیگه چه فرقی میکنه حالا پست باشه یا هرچیز دیگه مگه تلگرامه آخه اینجا مریض مصلحت خویش را نمی داند. ب تلخ و شور طبیب زمانه قانع باش👌
my_nikan_flow عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 297 یاه یاه یاهمن مثل تو نیستم اول وقت مخشامو نبشتم مامان الارز شما یجا میگی نامزد دارییجا میگی سه تا بچه دارمیجا میگی مدرسه میرم آخر چیکاره ای ک تصورت کنیم
lilian_ro عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 4734 مامان الارز شما یجا میگی نامزد دارییجا میگی سه تا بچه دارمیجا میگی مدرسه میرم آخر چیکاره ای ک تصورت ... بچه زااد ندارم منظور دو تا پت دارمنومزد دارماکانت دختر عموم تعلیق شده بود با شماره من اومد بعدش خودم خوشم اومد اومدم تاپیکاشم یادگاریه پاک نمیکنماگه یع زمانی بچه دار شدم اسمشو الارز میزارم لایک نکننننن مومن/ هرکس سنه اولدوز دسه اوزوم سنه ای دمیشم الا گوزوم