2777
2789
عنوان

آزمون خیاطی

61 بازدید | 15 پست

کسایی که آزمون فنی حرفه ای نازک دوزی دادن میشه بگن چجوریه

چندتا چیز میگن باید بدوزیم؟و اینکه سختیش چقدره

من ۹ماهه میرم ولی خیلی توی الگو کشی مشکل دارم بنظرتون برم قبول میشم ؟اصلا دلم نمیخواد برم امتحان بدم خیلی دارم استرس میکشم سرش .ضرر میکنم نرم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مربیت جزو داورا نیست؟ من خودم از هنرجو هامو آزمون عملی میگیرم.. میگم فقط اون چیزی که قبلا دوختین رو ...

نه نیست .اگر هم بود عمرا این کارو میکرد خیلی سختگیره انقد استرس بهمون وارد میکنه که آزمون سخته .بخونین تمرین کنین من شبو روزم شده فکر امتحان نمیدونم چیکار هم کنم

استرس نداره، من ماه آخر بارداریم بودم رفتم برای امتحان، با این حال زیاد سختم نبود، امتحان کتبی که به خوندن خودت بستگی داره، امتحان عملیش هم اصلا سخت نیست، مدل خیلی سختی نمیدن

معمولا مربی چند تا مدل رو معرفی میکنه و میگه احتمال زیاد بین اینا یکی باشه

دو روز میری، الگو میکشی و میدوزی و میپوشی تمام

اون زمان دو روز هر روز 4 ساعت وقت داشتیم، و باید وسایل رو میزاشتیم تو آموزشگاه و فردا ادامه کار رو ا ...

اها پس تا الان صددرصد تغییراتی کرده و مربیم هم چیزی در مورد دو روز نگفت

بله حتما بالاخره 11 سال گذشته اما اصلا استرس نداشته باش برو امتحانت رو بده و خودتو راحت کن

خب همونطور که گفتم توی الگو کشیدن مشکل دارم تا بخوام بیام تمرین کنم دیگه موقع آزمون رسیده از این بابت استرس دارم

امکانش هست با گروهی که میرم امتحان بدم بتونم سوال بپرسم؟

خب همونطور که گفتم توی الگو کشیدن مشکل دارم تا بخوام بیام تمرین کنم دیگه موقع آزمون رسیده از این باب ...

ما که باهم حرف میزدیم، اما کمک نه در حد راهنمایی میشد روی هم گروهی ها حساب کرد

شما الگو رو چند بار تمرین کن

من مربیم هی میگه حیفه مدرکش در آینده بدردت میخوره منم هی دو دل میشم ولی خب از خودم اطمینان ندارم

منم که نرفتم مربیه پیام پیام داد کلی عصبانی شد گفت دیگه من کاری با شما ندارم و....

مدرکش بنظرم فقط برا وام بدرد میخوره

من که خیلیییی استرس داشتم هیچی هم بلد نبودم ریدم نرفتم