2777
2789
عنوان

روم نمیشه با پسر حرف بزنم

137 بازدید | 13 پست

روم نمیشه با پسر ارتباط بگیرم یا حرف بزنم همه سن و سالا من رل دارن و با پسر رفیقن ولی من نه اصن روم نمیشه تو چشما پسر نگا کنم یه حس بدی میگیرم خجالت میکشم نمیدونم چطوری راحت همسن و سالا من با پسر ارتباط میگیرن و رل میزنن ولی من یه حس بدی دارم نسبت به پسر یا رابطه با پسر نمیدونم چرا اینطوریم اعتماد به نفسمم خیلی پایینه از بچگیم هیچ وقت مامان بابام اونطور که دلم میخاست باهام رفتار نکردن سر همچی منت گذاشتن همیشه دعوا و جنگ داشتن خسته شدم اصن از یه طرفیم دلم براشون میسوزه که منو دارن تحمل میکنن ولی خب هیچ وقت هیشکی رو نداشتم و همیشه همجا خورد شدم و مسخرم کردن حتا مامان بابام اعتماد به نفسم پایینه با کسی هم نمیتونم ارتباط بگیرم اصن روم نمیشه با پسر حرف بزنم نمیدونم چرااا

حالا من دلم میخوادشون نگا هم میکنم اما اونا بهم محل نمیدن💔

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کف ش صاف تره از کف کله منصوریان ! سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهایی ای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقد ه بد بشم ک شعرا م ب.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

کار درست رو شما میکنی عزیزم..

به راهی که همه میرن شک کن!

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزت نفست پایینه همه اینا بخاطر اینه

اخه واقعا هم زشتم از خودم بدم میاد هیچ وقتم هیشکی رو نداشتم هیشکی باهام هیچ وقت خوب نبود همیشه همجا حس کردم اضافم

اخه واقعا هم زشتم از خودم بدم میاد هیچ وقتم هیشکی رو نداشتم هیشکی باهام هیچ وقت خوب نبود همیشه همجا ...

خب نباید این حرفارو بزنی دیگه اینا باعث میشه بدتر شی باید اعتماد به نفستو ببری بالا، کارایی کن که باعث میشن احساس بهتری نسبت به خودت پیدا کنی

خب نباید این حرفارو بزنی دیگه اینا باعث میشه بدتر شی باید اعتماد به نفستو ببری بالا، کارایی کن که با ...

هرچی بخام احساس بهتری نسبت به خودم داشته باشم حرفایی که تو گوشم میزنن چکار کنم خسته شدم دیگه هیچ ذوقی واسه زندگی ندارم هیچی خوشحالم نمیکنه دلم میخاد فقط بمیرم کاش میشد خودکشی کنم ولی جهنم نرم راهی وجود داره خودکشی کنم ولی جهنم نرم؟

چون پسر رو یچیز متمایز و متفاوت از خودت میدونی . زیادی بزرگش کردی اونم یه آدمه مثل خودت با آناتومی ب ...

یه حس بدی میگیرم اصن جو میگیرتم خیلی وقتا جلو پسر🗿😂

2790
2778
2791
2779
2792