2777
2789

من بچم تازه بدنیا اومده زندایی ۸۰۰ تومن داد حاله دخترخودش دوقلو بارداره شوهرم میگه براشون لباس بخر یه جا پیدا کرده لباس دونه ای ۱۰۰ خورده (ولی بهش نمیخوره ۱۰۰)منم گفتم زندایی کلی سیسمونی جنس عالی خریده براشون منم بهشون پول میدم میگه تو حالیت نیست هرچی میگم بگو چشم.ماه دیگه زایمان میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه قبول نکن.زشته شما هم همون پولو بده

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

اگه خرج نکرده ۱۰۰ بزار روش ۹۰۰ برگردون

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

وا.... صدتومنی از دور داد میزنه من ۱۰۰ تومنی م. ملت ندیره ک نیستن. میفهمن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند