2777
2789
عنوان

ریدمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی برای گیر دادن پیدا نکرده عادیه

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

شاید کار خصوصی دارن 😐😂 مامانت کجاست؟

🤣🤣🤣نه بابا

اتاق ها جداس

این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 

شاید کار خصوصی دارن 😐😂 مامانت کجاست؟

توووووووبههههههه🤣🤣🤣

قلبهههههههه کدومههههه

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

من یبار مریض بودم نهار نمیخوردم بابام عصبی شد گف نهار نمیخوری درس بخون و واقن با اون وضعم مجبورم کرد ...

کلا بابا تو بد ترین شرایط رو مخن

این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 

میترسه بیداربمونی منخرف بشی . بچه مثلت 😂😂

شب جمعه..🤣🤣🤣

وای چه رو اعصابه این گیرای بیخود😑😂

جدی کی ساعت ۹ میخوابه