2789
عنوان

سوسیس شکاری

266 بازدید | 30 پست

همیشه هات داگ و کوکتل پنیری میخرم

حالا این سری گفتم خیر سرم امتحان کنم

زدم گوگل نوشته با گوشت خوک تو کشورای دیگه درست میکنن.

وسواس شدید گرفتم نکنه اینم گوشت خوک توش دارهه؟

میدونم حرامه و نیس تو کشورمون

ولی استرس شدید گرفتمم

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

کلا زیاد نخورین، مضره

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با گوشت خوک نیست

امیدوارم

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

منکه هرچی سوسیس خریدمبهترینش همآشغال بود نخرکلا

ن کلا مشکلی ندارم همیشه م راضی بودم

این سری اصن کل بدنم استرسه

منکه هرچی سوسیس خریدمبهترینش همآشغال بود نخرکلا

من برا گربه انداختم نخورد 😂

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

کلا زیاد نخورین، مضره

زیاد نمیخوریم

سوال من اینه ممکنه توش گوشت خوک باشه یا نه

ن بابا تو ایران گربه رو چرخ میکنن میریزن توش

😐

مارک حلال بخر که با گوشت خوک نباشه

مارک حلاله من دیوونم

زیاد نمیخوریمسوال من اینه ممکنه توش گوشت خوک باشه یا نه

خوک ارزون ترین و بی کیفیت ترین گوشته، ولی گمون نکنم وزارت بهداشت اجازه بده

مادر من درست می کنه برای فروش میدونم گوشت میزنه گوشت گوساله یا گوسفنده

تو کشور مسلمون که خوک نمیزند

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼