سلام دوستان من ب تازگی عضو شدم 4 سال پیش زایمان داشتم بچم بعد از یک ماه ب دلیل تب شدید فوت کرد، الان بعد از 4 سال دوباره اقدام کردیم نزدیک 8 ماهه ولی باردار نشدم دکترم میگه مشکلی نیس این ماه با امروز 9 روزه عقب انداختم ولی بی بی منفیه علایم پریودیم دارم خیلی نگرانم، ب نظرتون چی کار کنم زودتر باردار شم کلافه شدم
تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
2
100%
2
0
0%
من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍
ممنونم از همدردیت، ولی نگرانم یعنی امکان داره یکی یه بار زایمان داشته باشه بعد نازا بشه؟؟؟
درصدش خیلی کمه بایدیه مشکلی داشته باشی که خداروشکرشمامیگی دکترگفته همه چیزخوبه نگران نباش من خودم بخوام بارداربشم خیلی طول میکشه
من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍