2777
2789

لطفا یکی کمک کنه چطوری باید پیج اینستامو همین الان دیلیت بزنم هرکار میکنم رفتم دیلیت بزنم گذرواژمو میزنم میزنه اشتباهه گذرواژه را فراموش کردم میزنه مشکلی پیش امد بعدا امتحان کنید.توروخدا یکی کمک کنه یه مشکلی پیش اومده جلو داداش دوستم به..گ رفتم باید دیلیت بزنم نمیشههه.پیج فیکمو بلاک کرد پیج اصلیمم اینطوری براش دیگه نمیره میفهمه که من بودم نمیدونم چکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رمز نداری سخته اگه از گوشیت پاک نکردی برو تود اینستا حذف دائمی داره تو حریم خصوصیه انگار از گوگل سرچ ...

اون قسمت که باید دیلیت بزنیم پیدا کردم ولی هرکار میکنم نمیدونم چرا حذف نمیشه

دیلیت اکانت ایستاگرام رو تو گوگل سرچ کن برات لینکشو میاره

نیورد نمیاره😭😭گذرواژمو هرچی میزنم میزنه اشتباهه میزنم گذراواژه را فراموش کردم بازم نمیاره

چند بار باید بزنی

نیورد😭😭داداش دوستم رو پیج فیکم ریکوست داد رفیقم زوری گف قبول کنم منم ریکوست دادم ببینم اگر داداشش پیام داد بهش بگم بعد فرستاد شما گفتم شما پیام دادی گف شما ریکوست قبول کردی منم گفتم شما ریکوست دادی دیدم بلاکم کرد الان پیج اصلیمم براش نمیره دیگه میفهمه من بودم ابروم میرههه میره به مامانش میگه من نازنین رو فالو کردم اونم فالوم کرد بعد حرف در میاره میگه اون پیام داد من بلاکش کردم