2777
2789
عنوان

سلاممم

45 بازدید | 8 پست

به. نظرتون تاچند. روز. باید. منتظر زنگ خواستگار باشیم؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه گفتن زنگ میزنن

نه. والا. چیزی. نگفتن. ولی. دیدار. اول یک ساعت. چهل. وپنج. دیقه ای. نشستن. طرف. به. چهرم. خیلی. توجه میکرد ولی بعدش چیزی. نگفتن

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
معمولا تا سه روز جواب میدن.

اها. پس کنسله. پست. بعدیموبخون. لطفا

نه. والا. چیزی. نگفتن. ولی. دیدار. اول یک ساعت. چهل. وپنج. دیقه ای. نشستن. طرف. به. چهرم. خیلی. توج ...

چی بگم

صبرکن تا وسط هفته

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
چی بگم صبرکن تا وسط هفته

ده روز. شده. منتها. اینه من. خودم. دوست داشتم. بگم. نه چرا اون بگه

اها. پس کنسله. پست. بعدیموبخون. لطفا

عزیزم مهم نیست.انشاله تقدیرت جای دیگه است.هوووو دخترا هزارتا خواستگار میاد یکی کلکه یکی دروغه یکی میره هبری ازش نیست یکی زود جواب میده.بالا پایین زیاد داره.

عزیزم مهم نیست.انشاله تقدیرت جای دیگه است.هوووو دخترا هزارتا خواستگار میاد یکی کلکه یکی دروغه یکی می ...

هومم. میدونم. ولی. از این حرصم میگیره چرا اون باید منورد کنه🫥