یه مقدار طولانیه اگه حوصله ندارید نخونید
از اول هفته پیگیر بود که همدیگه رو ببینیم بهش گفتم شنبه و یکشنبه امتحان دارم نمیتونم دوشنبه هم اصلا کلاس ندارم تو دانشگاه که بیام ، بماند که اصلا شنبه یکشنبه تعطیل شد. دوشنبه پیام داده فردا هستی گفتم آره ساعت ۱۲ هستم اونم گفت اوکیه منم هستم
فرداش هر چقدر منتظر شدم زنگ نزد گفتم شاید سرش شلوغه ۱۲ و نیم زنگ زدم بهش میگم کجایی ، میگه تو کجایی. گفتم من دانشگاهم بگو کجایی بیام پیشت . میگه من خونم کارای اداریمو فردا میام انجام میدم😑 منم گفتم اوکی پس فردا فلان ساعت میبینمت ، فرداش هر چقدر بهش زنگ زدم گوشیش خاموش بود ، بعد ساعت ۸ شب پیام داده من رفتم کارامو انجام دادم دیگه نیومدم ساختمان دانشکده( یعنی یه عذر خواهی نکرد بابت رفتارش ) دوباره گفت کی ببینمت 😑
منم گفتم هفته اینده فقط یکشنبه ۲ تا ۴ دانشگاهم و ۵/۵ بیرون دانشگاه کلاس دارم و دیگه کلا نیستم بزار بعد امتحانا ، گفت بعد امتحانا اینجا نیستم .گفتم خوب پس همون یکشنبه خوبه ؟ گفت نه دیره من باشگاهم یه استیکر خنده هم گذاشت
واقعا احساس کردم داره بهم توهین میشه جوابشو ندادم
بعد خودش زده چتو دوطرفه پاک کرده ، با یه اکانت دیگش یه استیکر مسخره برام فرستاده
وسط ایام امتحانات با اون همه درس و فشار روحی برای من بازی روانی در میاره ، مسخره بازیش گرفته
واقعا نمیدونم چیکارش کنم