2777
2789

بقیه میگن توقعا اومده پایین

حالا من برعکس قبلا توقعم کم بود الان توقعم بیشتر شده

قبلا میگفتم درامد پسره مهم نیست

ولی الان هم هیکل هم قیافههمپول هم اخلاق مهمه😑🤣ولی خب الان ۲۰ سالمه میخوام بعد لیسانس یکیو بیابم

T.me://chakamehnastoh

نه اتفاقا کم شده آمار ارقام میگه

میانگین سنی ازدواج در کشور امسال برای خانما 26 سال دو ماه برای آقایان ۲۸

تازه آمار زاد ولد هم کمه

تازه روند پیری کهن سالی در کشور داریم

دیگه آب برق برف باران هم کم شده

فقط روند صعودی در کشور ، تورم ، قیمت دلار ، اختلاس

من خودم آخرین عروسی اقوام چهار سال پیش بود

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اتفاقا کم شده آمار ارقام میگه میانگین سنی ازدواج در کشور امسال برای خانما 26 سال دو ماه برای آقای ...

اع مراسم پسر خاله ام همین یکی دو سال پیش بود یادم رفته بود 🙃

آخرین مراسم چهار سال پیش نبود

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

شب یلدا هم شیرینی فروشیا پر بوددددد همه اصلا دوتا دوتا کیک میخریدن😂

باورت میشه شهر ما صفی شده بود شیرینی 😐🤣 تو روز مادر

یعنی یه ساعت صف وایسادم تو یه شیرینی فروشی خوب آخرش هم اون مدل شیرینی تر که خواستم بهم نرسید تموم شد

شیرینی خشک گرفتم

نه اتفاقا کم شده آمار ارقام میگه میانگین سنی ازدواج در کشور امسال برای خانما 26 سال دو ماه برای آقای ...

خب ارقام خیلی چیزا میگه ولی واقعا هم تو اینستا هم چیزی که با چشم خودمون میبینیم یه چیز دیگس

هم ازدواج هم خرید

انگار فقط اونی که نداره منممم🤦🏽♀️

خب ارقام خیلی چیزا میگه ولی واقعا هم تو اینستا هم چیزی که با چشم خودمون میبینیم یه چیز دیگس هم ازدوا ...

عزیزم من متاهلم ۲۶ سالمه و متولد 78ام

اما بین دوستام من زودتر ازدواج کردم چون اکثرا بعد طرح رفتن خارج از کشور یا ادامه تحصیل دادند در مقاطع بالاتر

پزشک بخش مون امسال ۲۹ سالگی با یک آقا ۳۲ ساله ازدواج کردن

من به اطرافم میبینم آمار ارقام میبینم میگم و گانه ممکن خیلی ها راحت قبول میکنند هر شرایطی بله میگن

خب ارقام خیلی چیزا میگه ولی واقعا هم تو اینستا هم چیزی که با چشم خودمون میبینیم یه چیز دیگس هم ازدوا ...

و متاسفانه دهه هشتادی ها عزیزی که گوی سبقت ازدواج روبودن و تند تند داشتند مجرد میشدن دارند جدا میشن کلا داریم به سمتی میریم حداقل ها رفتاری ناپدید میشن بحث مالی بلد تر

و متاسفانه دهه هشتادی ها عزیزی که گوی سبقت ازدواج روبودن و تند تند داشتند مجرد میشدن دارند جدا میشن ...

تند تند داشتند متاهل میشدن به جای مجرد باید میگفتم متاهل

و متاسفانه دهه هشتادی ها عزیزی که گوی سبقت ازدواج روبودن و تند تند داشتند مجرد میشدن دارند جدا میشن ...

وای آره همین دو نفر جلو چشم خودم ازم کوچیکتر بودن ازدواج کردن دم عروسی کار به طلاق کشید