2777
2789
عنوان

اصلاا اعتماد بنفس ندارم

63 بازدید | 8 پست

بچه ها اصلااا اعتماد بنفس ندارم دلم نمیخواد از خونه برم بیرون حتی وقتایی میرم بیرون همه بهم خیره میشن و من خییلی خجالت میکشم میگم نکنه شاید چون زشتم اینقد نگام میکنن مامانم بهم میگ تو خیلی خوشگلی دوستام بهم میگن حتی تو باشگاه ازم تعریف میکنن هرجا میرم میگن ماشالله ولی نمیدونم چرا اعتماد بنفس ندارم دوستاممیگن تو خیلی بالاتراز پارتنرتی از لحاظ قیافه ولی من حس میکنم خوشگلتراز منم بهش پا میده و منو ول میکنه یا یوقتایی میگم این دیوونه عاشق چیه من شده وقتی اینهمه دروداف ریخته تو خیابون واقعا اذییتم خاکتوسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الحق ک کصخلیم 💔 اصلااااا در مقابل پارتنرم اعتماد بنفس ندارم با اینکه همه میگن تو به این خوشگلی چجور ...

همین کصخلیت و بی اعتماد ب نفسی باعث میشه ب کم قانع شی و ادمای ب درد نخور وارد زندگیت کنی

همین کصخلیت و بی اعتماد ب نفسی باعث میشه ب کم قانع شی و ادمای ب درد نخور وارد زندگیت کنی

پارتنرم پسر خوبیه از همه لحاظ دوسشم دادم و دوسم داره ولی واقعا قبل اون یه آدمایی وارد زندگیم کردم ک خاکتوسرم دودستی