2821
2789
عنوان

رقیب کنکور

59 بازدید | 3 پست

سلام

نمیتونم درس بخونم

گفتم یکیو پیدا کنم فقط شب به شب عکس ساعت مطالعه رو بفرستیم سعی کنیم بیشتر بشه

اما نمیدونستم از کجا باید یکیو پیدا کنم؟

دیدم تو نی نی سایت چند نفر خودشون گفته بودم درخواست دادیم آیدی گرفتن ولی پیام ندادن که شروع کنیم

پس از کجا میتونم پیدا کنم بنظرتون؟

البته نمیدونم این کار موثر هست که به چرخه درس خوندن برگردم یا نه اما باز هم خالی از لطف نیست

کاربری دو دوست.

من هستم

به نام کاربریتون دقت نمیکنم ، دقتم کنم یادم نمیمونه ، ممکنه تو یک تاپیک باهاتون خوش بش کنم تو یه تاپیک یک نظر برخلاف نظر شما بدم . تعجب نکنید.مچکرم🙏🏻به کشورتان همیشه وفادار باشید اما به حکومتتان فقط زمانی که لیاقتش را دارد❗️❗️❗️❗ مشتی ما میگیم کارتون خوابیم تو میگی کد پستی محل اقامت؟

تجربه منو بخوای شب به شب گزارش فرستادن هیچ فایده ای نداره اکثرا گزارش فیک میفرستن و هیچ رقابتی شکل نمیگیره اگه واقعا میخوای رقابت کنی برو کتابخونه یکی رو پیدا کن حضوری ی مدت باهم بخونید که تو گوشی بشه بهش اعتماد کرد

تلگرام هم گروه های پارتنر درسی پیدا کردن داره بزن پیدا میکنی مطابق شرایط خودت به یکی پیام بده

عررررزشی رو من ریپ نزنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2824
2823
2791
2779
2792