2777
2789
آره واقعا مناسب نبود ما مذهبی بودیم بعدش دامادمون گفت که اون چند بار مشروب خورده اومده خونمون آره وا ...

خب پس هیچی دیگه به دردت نمیخورد اگه جور هم میشد کم کم دوست داشتنه هم از بین میرفت اینجوری

خب خوبه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس هیچی دیگه به دردت نمیخورد اگه جور هم میشد کم کم دوست داشتنه هم از بین میرفت اینجوریخب خوبه

آره خواهر از خیر و سرش گذشتم ولی عمرا حلال نمیکنم هیچ کدومو نه خودش و نه خانوادشو

خدااااا
قربونت گلی حتما امیدوارم مشکل خودت هم حل بشه و دیگه فراموشش کنی و آدم مناسب سر رات قرار بگیره😍

ایشالله خواهر یه جنتلمن 😍😂😂 فدات ببخش سرت و درد آوردم حلال کن 🌹🌹

خدااااا

من نذر ساندویچ کردم یکی دو بار شکر خدا حاجت گرفتم

۵ تا ساندویچ پخش کردم

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین ۵ تا براتون میفرستم💚) خدایا هرچه را دوست داشتم از من گرفتی، بهر چه دل بستم، دلم را شکستی، بهر چیز عشق ورزیدم آنرا زائل کردی، هر کجا قلبم آرامش یافت تو مضطرب و مشوش کردی، هر وقت دلم بجایی استقرار یافت تو آواره م کردی، هر زمان به چیزی امیدوار شدم تو امیدم را کور کردی... تا به چیزی دل نبندم، و کسی را به جای تو نپرستم و در جایی استقرار نیابم و به جای تو محبوبی و معشوقی نگیرم و جز تو به کسی دیگر و جایی دیگر و نقطه ای دیگر آرامش نیابم و فقط تو را بخوانم و تو را بخواهم و تو را پرستش کنم و تو را بجویم...

نمک بسته بندی بزرگ ؟ یا نمک تک نفره؟حاجتای بزرگ گرفتی؟

همین نمکای معمولی

بله عزیزم حاجتای مهممو گرفتم

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍