2777
2789
خدا نکنه عزیزم توان دعا کن زندگیم درست بشه بعد اون شکست که تو دوران عقد خوردم حالم خوب نیست

عزیزدلم🥲🤍غصه نخور بسپار به خدا سخته میگذره ایشالا که خدا به دلت صبر بده خودتو سرگرم کن زیاد فکر و خیال نکنی🫂

راسی برای نذر حاجت نیت شفاهی کردین فقط یا جای خاصی باید نوشته بشه؟من قبلا فقط نیت میکردم زبانی تو دل ...

نه همون به زبون یا تو دلت بگو ما نمینویسیم مامان من۱۴تا آیت الکرسی هم میگه به نیت ۱۴معصوم اونم خوبه

خدااااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم🥲🤍غصه نخور بسپار به خدا سخته میگذره ایشالا که خدا به دلت صبر بده خودتو سرگرم کن زیاد فکر و ...

ایشالله خواهر هر چقدر مشغول میشم بازم تو ذهنمه عاشق باشی ولی نتونی دووم بیاری بد دردیه از یه طرفم اون نخواست دیگه بد تر 🫠🙃

خدااااا
چه جالب ینی همراه نیتشون ذکر میکنن درسته؟

آره مثلاً میگه خدایا به نیت و احترام حضرت فاطمه فلان کارم جور بشه نمک پخش میکنم یا ۱۴تا است الکرسی میخونم یا صلوات اینجوری ما اکثرا نام یه امام هم میبریم که خدا به احترام ایشون به دل ما نگاه و مرحمت بیشتری داشته باشه

خدااااا
آره مثلاً میگه خدایا به نیت و احترام حضرت فاطمه فلان کارم جور بشه نمک پخش میکنم یا ۱۴تا است الکرسی م ...

دقیقاا منم هدفم همینه از یک ائمه هم کمک بگیرم 🤍🥲