chesm مدیر استارتر عضویت: 1404/09/11 تعداد پست: 21 عنوان خانومای ک دیپلم گرفتن بیاین پلیززز 40 بازدید | 5 پست من سال دیگ انتخاب رشته دارم هنرستان علاقه ندارم ولی به فنی و رشته های نظری زیاد فکر کردم 😶تجربتونو بگید لطفا که کدوم رشته واقعا ارزش داره بخونم براش؟🤌🏻🤔ریاضی ک نمیشه اپلای کرد آمریکا دیگ مهاجر قبول نمیکنه😂 1404/10/05 | 19:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2066jahanam عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 18 خب خودت نگفتی به چی علاقه داری ولی هر رشته نظری میری،دور تجربی رو خط بکش مگر اینکه مدرسه خوب بخونی و خرج کنی و به علاوه تلاش خودت
chesm مدیر استارتر عضویت: 1404/09/11 تعداد پست: 21 خب خودت نگفتی به چی علاقه داری ولی هر رشته نظری میری،دور تجربی رو خط بکش مگر اینکه مدرسه خوب بخونی و ... آخخخمن اتفاقا به این رشته زیاد فکر کردم از درساش هم خوشم میاد ولی رقابتش شدیده باعث میشه منصرف شم
yara18 عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 2079 آخخخمن اتفاقا به این رشته زیاد فکر کردم از درساش هم خوشم میاد ولی رقابتش شدیده باعث میشه منصرف شم پس نرو تجربیاینقدر فشارش زیاده که جز با اشششششتیاق فراوون نمیشهتحملش کرد
chesm مدیر استارتر عضویت: 1404/09/11 تعداد پست: 21 پس نرو تجربیاینقدر فشارش زیاده که جز با اشششششتیاق فراوون نمیشهتحملش کرد به ریاضی هم فکر کردم ولی نمیدونم چ غلطی کنم برم نرم این رشته
yara18 عضویت: 1402/02/01 تعداد پست: 2079 به ریاضی هم فکر کردم ولی نمیدونم چ غلطی کنم برم نرم این رشته پس خودتو تو دردسر ننداز😅قشنگ برو تحقیق کن ببین چه رشته ای دوست داریافکارت هم اینطوری نباشه که فقط اونایی که درسشون بده میرن هنرستان،اتفاقا خیلی ها که رفتن از بقیه تجربی ها و ... موفق ترن