2777
2789
عنوان

شرایط ازدواج

143 بازدید | 15 پست

سلام

فرض کنید یک آقا پسر ۲۶ ساله با مدرک فوق لیسانس کارمند باشد با ۴۰ م درآمد در ماه و مسکن سازمانی و خودرو دارد

شخصیت بسیار آرام و ساکتی داره و باادب هست درسته پدر مادرش آدم های خوب و محترمی اند اما پدر مادرش پولدار نیستن و جز یک ماشین دارایی خاصی ندارند

باتوجه به وضع مالی والدین ش اگر این آقا به خواستگاری برود چند درصد خانواده ها موافقت می کنند؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره

که اون دختر خوشبختی رو تو چی ببینه

بعضی پول بعضی مهربونی و صداقت بعضی تیپ و قیافه

همه یکسان نیستن

زین درد ، خون گریست سپهر و ستاره هم ☆★☆ خون گشت قلبِ لعل ، ودلِ سنگِ خاره هم ♡♥︎♡

بستگی داره به خاستگاری چه دخترخانومی برید،اگ هم سطح خودتون باشن 70 درصد،اگه پایین تر که بیشتر ولی بالاتر از خودتون باشد امکانش کمه که قبول کنند

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

یعنی خونه ندارن پدر مادرش؟

خب این آقا با توجه به سن کمش شرایطش خیلی خوبه و جای پیشرفت زیادی داره

مشکلی نیست جز این که نخواد احتمالا برای پدر و مادرش هزینه بکنه که خب از زندگی عقب میفته به شدت

تکلیف این موضوع به طور جدی باید روشن بشه

همه چیز که پول نیست شرایط دیگه ام میسنجند مردم

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
نه کلی گفتم

آخه نظر همه یکی نیست

اول باید کسیو بخوای اگه اونم تو رو بخواد با شرایط کنار میاد

زین درد ، خون گریست سپهر و ستاره هم ☆★☆ خون گشت قلبِ لعل ، ودلِ سنگِ خاره هم ♡♥︎♡

به نظرم خانواده اون دختر خانوم از خودش مهم ترم برای خواستگاری

اگه دختر راضی باشه یه جوری خانوادشون راضی میکنه