2777
2789
عنوان

خونه کوچیک بدون اتاق

1077 بازدید | 85 پست

دارم دیوونه میشم تو به خونه کوچک زندگی میکنیم

خدا لعنت کنه کسی که سربابامو کلاه گذاشت مجبور شدیم خونمون رو بفروشیم تو یه لونه موش زندگی میکنیم بدون اتاق خسته شدم دیگه

بابام بدبخت تا چند سال پیش چند شیفت کار میکرد بازم حقوق کارمندی کفاف نمیده تمام زندگیمون شده قسط

مامانمم به خیال خودش برام لباس نمبخره داره پس انداز میکنه بابامم از شدت فشار زود عصبی میشه همش داد بیداد میکنه

هر موقع شبانه میریم بیرون وقتی میخوایم برگردیم خونه از شدت ناراحتی گریه ام میگیره

ازون طرف مامانم برام لباس نمبخره ، از اول ترم با یه مانتو مشکی رفتم تا الان حتی تو زمستون به پالتو و کاپشن ندارم مجبورم زیر مانتوم لباس زیاد بپوشم دوستمم هی میگه سردت نیست

خسته ام خدا کمکم کن

من احمقم با این درس نخوندنم دانشگاه غیرانتفاعی ثبت نام کردم پول شهریه ام رو این هست

سرکار هم با این انتخاب واحد نمیتونم برم خسته ام دیگه فقط دلم میخواد گریه کنم

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

انشالله میگذره این سختیا..

اگه درس و رشته زیاد خوب نیست یه مدت ول کن دانشگاهو و کمک خرج باش

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله میگذره این سختیا..اگه درس و رشته زیاد خوب نیست یه مدت ول کن دانشگاهو و کمک خرج باش

انشالله

اره رشته دانشگاهیم به درد نمیخوره مامانم میگه لیسانس بگیر تموم شه ولی ازون طرف میگه برو سرکار

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

عزیزم چقدر شهریه پرداخت میکنی ؟

بستگی به انتخاب واحدم داره

این ترم ۱۰

خوشحال باش و قدر دانشون باشحداقلش اینه خانوادت تو ۱۳ سالگی عروست نکردن و حق تحصیل بت دادن💔

خسته شدم دیگه نمیدونم چکار کنم😭 حداقل ازدواج میکردم بهتر بود

انشالله اره رشته دانشگاهیم به درد نمیخوره مامانم میگه لیسانس بگیر تموم شه ولی ازون طرف میگه برو سرکا ...

ببین تا لیسانس بخون فعلا نصفه ول نکن اصلا بعدا خودتم بکشی نمیری دانشگاه من دیدم اطرافم که میگم

لیسانستو بگیر بعدش یه فکری برای کارم میکنی