heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1007 عنوان دیگه بیشتر از این نمیتونممممم 204 بازدید | 15 پست داداش کوچیکم ریده به کارته ورود به جلسه امتحانمفردا امتحان دارمجلدش رو گم کردهروی کارت هم خط کشیده😭دیگه از این کارت ها بهمون نمیدن هر جلسه هم چک میشهاخهههه چراااا باید این بلا سر من در بیادفردا نمیزارن برم سر جلسه 😭 (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 1404/10/05 | 19:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1007 خدااااا من دیگه نمیتونم این خونه رو تامل کنممممم (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
mhshidmh عضویت: 1404/07/24 تعداد پست: 112 من سر جلسه ایین نامه دیدم چقدر عکس روی کارتکسم بد شده با خودکار خواستم درستش کنم گند زدمافسرای اونجام میخواستن بکشنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1007 من سر جلسه ایین نامه دیدم چقدر عکس روی کارتکسم بد شده با خودکار خواستم درستش کنم گند زدمافسرای اونجا ... 😂😂بابا این داداش کوچیکه گاووووممممم اومده ریده به کارتم جلدش رو گم کردهروی عکسم خط کشیده روی کد ملی و چیزام خط کشیده (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
mhshidmh عضویت: 1404/07/24 تعداد پست: 112 😂😂بابا این داداش کوچیکه گاووووممممم اومده ریده به کارتم جلدش رو گم کردهروی عکسم خط کشیده روی کد مل ... وای خب برو بگو واست یکی دیگه بزنن
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1007 وای خب برو بگو واست یکی دیگه بزنن ی مدیر و معاون داریم خیلی بی شرفننمیزنن وقتی که کارت رو داد گفت که دیگه نمیزنیم (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
mhshidmh عضویت: 1404/07/24 تعداد پست: 112 ی مدیر و معاون داریم خیلی بی شرفننمیزنن وقتی که کارت رو داد گفت که دیگه نمیزنیم میگن ولی اگه خواهش کنی میزنن واست
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1007 میگن ولی اگه خواهش کنی میزنن واست فردا یه تلاشی میکنم اگه نزنن بخدا داداشمو میکشمم (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
royayebid عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 1332 ی مدیر و معاون داریم خیلی بی شرفننمیزنن وقتی که کارت رو داد گفت که دیگه نمیزنیم عزیزم این کارت ها اگه درست بدونم یه فایل هست و چاپش کاری نداره. وظیفشون هست.
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1007 عزیزم این کارت ها اگه درست بدونم یه فایل هست و چاپش کاری نداره. وظیفشون هست. خدا کنه همینجور باشه (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1007 همون کارت و ببر کاری ندارن مال ما چک میکنم (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1007 خب ببر بگو اینجوریه دوتا سرکوفت میزنن فردا با همین میرمتلاش میکنم که یکی دیکه چاپ کنناگه نکردن میگم با همین راهم بدید سر جلسه (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
fhsjkk عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 844 فردا با همین میرمتلاش میکنم که یکی دیکه چاپ کنناگه نکردن میگم با همین راهم بدید سر جلسه ترم اوله زیاد چیزی نمیگن جیم شو