2777
2789
عنوان

اصلاح ابرو

45 بازدید | 8 پست

میگم من ابروهام اصلا برنداشتم خب

چون حس میکنم کم پشته

اگر برندارمش همینجوری بمونه زشته؟

یعنی حتما باید بردارم؟

چون همه بهم میگن اصلاح کن

اسمم ماهینه صدام میزنن ماهی

برا منم کم پشته اتفاقا اصلاح کردم قشنگ تر شده

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا من میترسم خراب بشه

برا من که خوب شد

آرایشگری که میرمم کارش خیلی خوبه مخصوصا تو ابرو برداشتن

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

اصلاح کن حتما تغییر میکنی ولی دخترانه

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

زر میزنن اطرافیان

من ۲۵ سالمه صورتم اصلاح میکنم اما ابروهامو بر نمیدارم چون نازک میشه دوست ندارم

مهم دلته

بقیه هر چی میخوان بگن

اگه فکر میکنی زشت میشی اینکار رو نکن چون بعدا ب شدت پشیمون میشی و دیگه فایده ای نداره

خواستی امتحان کنی برو جلو اینه

دو تا نخ از زیر ابرو

دوتا نخ از زیر اون یکی ابروت بردار ببین چطور میشی

اگه دیدی نازک و بد میشه منصرف شو

اگه دیدی زیبا میشی برو آرایشگر برات اصلاح کنه