2777
2789
عنوان

برگشت گفت برای دختر نباید خرج کرد

403 بازدید | 33 پست

امروز براش تولد دونفره گرفتم تو کافه کیک و کادو و... چقد با ذوق براش برنامه چیده بودم

چقد از صبح پاشدم بهخودم رسیدم

رفتیم اونجا گوشیش و مثل همیشه گرفتم دستم بچرخم دیدم برا دوستش نوشته ادم مگه همیشه پولش و برا دختر خرج میکنه باید برا خورش خرج کنه چرا برا دختر باید ادم پول خرج کنه

همونجا پاشدم رفتم تو دسشویی کافه گریه کردم مریض هم بودم نفسم بالا نمیومد

خانما بخدا دوسال باهاش هستم تاحالا یه بار هم ازش پول قرضنکردم ی بار هم مثلا مگفتم پول نت این ماهم و بده یا مثلا پول ترمیم ناخنم کلا هرچی گرفته خودش گرفته البته متقابل جبران کردم در حد توانم تو مناسبت ها خودمم درامد دارم لنگ پول اون نیستم ولی واقعا شکستم همونجا🥲💔💔

میدونم وظیفه نداه صفر تا صد مخارجم و پوشش بده منم وظیفه ندارم تمکین کنم ولی وقتی خودش به جز یکی دوبار خودش خرید میکرد برام یا کادو نباید اینجور مبگفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید اگ میخواست زیاد خرج بده میرفت زن میگرفت ، چرا خرج دختر غریبه کنه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

بعضی مردا فکر میکنن اگه پیش بقیه مردا اینجوری صحبت کنن یا بگن مثلا خییییلی مردن.. در عین حال که خرج ...

نمیدونم چرا هیچ جوره نمیتونم خودم و قانع کنم

بعد از اون داستان رفت ۶۰۰ خوراکی گرفت برام

ببخشید اگ میخواست زیاد خرج بده میرفت زن میگرفت ، چرا خرج دختر غریبه کنه

چقد مسخره.. خب برای دوست دخترش خرج میکنه بعدا میاد خواستگاری زنش میشه.. دوست دختر که غریبه نیست

کاربری دست دو نفره