maneliam مدیر عضویت: 1403/12/14 تعداد پست: 40 عنوان خیانت شوهرم بهم | مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 38 پست سلام من 1ساله ازدواج کردم و به تازگی ها فهمیدم که شوهرم داره با یه زن دیگه بهم خیانت میکنه و واقعا نمیدونم چیکار کنم و جدا حالم خیلی بده با اینکه از روی علاقه باهم ازدواج نکردیم ولی خوب بازم خیانته دیگه هر زن دیگه ای بود ناراحت میشد 1404/10/05 | 18:13 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 94244 خدا لعنتشون کنه قبلش هم باز ی کاربر دیگه تاپیک زد نی نی سایت جایی هس ک تاپیک خیانت خیلی ویو میگیره بهتون ثابت میکنمبعدش هی رگباری این تاپیکا ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡
maneliam مدیر استارتر عضویت: 1403/12/14 تعداد پست: 40 منم حس میکنم شوهرم با دوستش بهم داره خیانت میکنه😔💔همدردیم رفیق دخترش؟؟
im_janan عضویت: 1404/09/23 تعداد پست: 23 شوهرت گی هس؟؟ ما تقریبا ۱۰ساله همو میشناسیم از دوستی تا الان ۱۰سال میشه و برایه منم عجیبه و ترسناک بقیه که میخونن که هیچی
maneliam مدیر استارتر عضویت: 1403/12/14 تعداد پست: 40 ما تقریبا ۱۰ساله همو میشناسیم از دوستی تا الان ۱۰سال میشه و برایه منم عجیبه و ترسناک بقیه که میخونن ... ینی چی
maneliam مدیر استارتر عضویت: 1403/12/14 تعداد پست: 40 طلاق اگ بچه داری مگه رابطه جنسی خودت باهاش نداری ؟ هر چند وقت یه بار ؟ از کیه خیانتاش شروع شده نه بچه ندارم ولی خب تازه یه سال میشه باهم ازدواج کردیم و خوب از حرفایی که قراره پشت سرم زده بشه بدم میاد نه رابطه جنسی ندارم چون میترسم یه سه ماهی میشه داره خیانت میکنه اصلا بروش نیوردم ولی دیگه نمیتونم