2777
2789

تعلیق شد عزیزم

پروف خودمم🦋آناهــــیتا🦋اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری دقت نمیکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پست از کاربر دیدید گزارش بزنید با اون علامت سه نقطه

سلام .

امکان اینکه شماره ای که باهاش تو نی نی سایت عضو شدم و عوض کنم هست؟ یعنی همین کاربری و با شماره ی دیگه بیام

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

سلام . امکان اینکه شماره ای که باهاش تو نی نی سایت عضو شدم و عوض کنم هست؟ یعنی همین کاربری و با شمار ...

سلام بله.

برید داخل نی نی سایت من و قسمت اطلاعات کاربری.

اونجا ویرایش شماره داره

یه شماره که قبلا باهاش عضو سایت نشدید رو جای قبلی جایگزین کنید و کد میاد به خط باید واردش کنید

و اون شماره قبلی از سیستم کلا خارج میشه

マヒヤール

سلام بله.برید داخل نی نی سایت من و قسمت اطلاعات کاربری.اونجا ویرایش شماره دارهیه شماره که قبلا باهاش ...

وای خدایا شکرت

خیلی ممنونم

دیگه کسی بااین شماره ای که الان هستم نمیتونه وارد کاربری من بشه؟

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

وای خدایا شکرتخیلی ممنونمدیگه کسی بااین شماره ای که الان هستم نمیتونه وارد کاربری من بشه؟

خواهش میکنم

نه دیگه اون شماره کلا از سایت در میاد . حتی من شنیدم باهاش دوباره میشه اکانت درست کرد

マヒヤール

خواهش میکنمنه دیگه اون شماره کلا از سایت در میاد . حتی من شنیدم باهاش دوباره میشه اکانت درست کرد

خیلی لطف کردین 🌺🌺🌺🌺🌺

نه لطف شماست.میتونم دوتا کاربری که دارم و شماره هاشو باهم عوض کنم

البته اینی که گفتید نمیدونم دقیق باید امتحان کنید

چون دو تا کاربری شماره هاشون ثبت شده قبلا اینجا.

マヒヤール

خواهش میکنمنه دیگه اون شماره کلا از سایت در میاد . حتی من شنیدم باهاش دوباره میشه اکانت درست کرد

میشه این تاپیکو گزارش بزنین https://www.ninisite.com/discussion/topic/17588075/کاش-هیچ-وقت?postId=404837001

اللهم عجل لولیک الفرج🌱