2821
2789
عنوان

كيا حسودن

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من به نحو بیمارگونه ای هر کس چیزی بلده که من نیستم یا پیشرفتی میکنه می افتم به جون خودم ...

به مردم و داشته هاشون کاری ندارما ... خودم همش دعوا میکنم برای راه های نرفته

این نیز بگذرد🌱

ن ازشوخی گذشته بیشترین کسی ک بمن حسودی میکنه شدیدا جاریمه یبار مادرشوهرم بروش آورده گفته حسودی نمیکن ...

مرسی بابا ...دمت گرم

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
به آینه ای که خودشو توش میبینه حسودی میکنم.به گوشی تلفنش که میبره نزدیک لباش موقع صحبت.به برسی که با ...

به بالشتش که هرشب کنارشه

به لباساش که لمسش میکنن

به دستگیره در وقتی دستشو میگیره

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
به بالشتش که هرشب کنارشه به لباساش که لمسش میکنن به دستگیره در وقتی دستشو میگیره

به صفحه گوشیش که بهش زل میزنه به همکارش که هر روز میبینتش

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 
به صفحه گوشیش که بهش زل میزنه به همکارش که هر روز میبینتش

😭😭😭😭😭

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
مرسی بابا ...دمت گرم

بخدا چن بار سرما دعواشون شده باشوهرش فک کن سره شستن بچش ک برادرشوهرم گفته من نمیشورم گفته ازداداشت یادبگیر مریم بگه بمیر میمیره اخه دگ شستن بچه تو دستشویی ام الگو گرفتن میخاد😐

من مامان دوعدد زلزله هستم😎 امیرعلی و امیرحسین
بخدا چن بار سرما دعواشون شده باشوهرش فک کن سره شستن بچش ک برادرشوهرم گفته من نمیشورم گفته ازداداشت ی ...

خب دوست داره شوهرش کمک کنه دیگه..ادم دیکه ناچار می شه دیگرانو مثال بزنه...به نظرم مرتب صدقه بده 

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است