2777
2789
عنوان

دلم از پدر مادر ظالم گرفته

154 بازدید | 17 پست

تا جایی که در توانم بود کمک زندگی اینا کردم برای خرید خونه بهشون پول دادم و پول ها رو من انتقال میدادم آخر سر بابام جدی گفت پولا رو زدم ب حسابت امتیاز بگیری پررو شدی خیلی ناراحت شدم ..بعد من کل زندگیم خودم کار کردم نامزدم گفت وام ازدواج بده خونه بگیریم منم ب خانوادم گفتم وسیله میخرم هر چی موند از وام میدم بهش حالا بابام ناراحته میگه باید وام رو بدی من از کجا بیارم کت شلوار دوماد و ساعت بخرم براش باید وام رو بدی به من

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل تو وامم رو دادم شوهرم برای خونه به علاوه طلاهایی که خودش خرید و طلاهای خونه بابام

خانوادت چیکار کردن من فقط حرفش زدم باهام قهر کردن چرا پشت آدمی گرفتی که تازه اومده ما رو ول کردی

خانوادت چیکار کردن من فقط حرفش زدم باهام قهر کردن چرا پشت آدمی گرفتی که تازه اومده ما رو ول کردی

بابام هیچی برام نگرفته کلا بفکر پس انداز نیست سر همینم هیچ دخالتی نکرد چون مال خودش نبود

مامانم اجاره خونه میگیره با خرجش جمع کرده بود طلا گرفته بود برام داد بهم گفت مال خودته

جهیزیه هم چند سال بود برام جمع میکرد قبل اینکه ازدواج کنم

مامانم مشکلی نداشت با روی خوش داد ولی داداشم یکم ناراحت شد تیکه انداخت ولی دیگه در کل زیاد گیر نداد

بابام هیچی برام نگرفته کلا بفکر پس انداز نیست سر همینم هیچ دخالتی نکرد چون مال خودش نبود مامانم اجار ...

برای من جنگ کردن باهام میگن ان شاالله پای سفره عقد نشینی و کلی حرف زشت من هیچی نگفتم بهشون گفتم وسیله میخرم هر چی موند میدم بهش

چندسالتع ؟خودت شاغلی؟

میگن وام باید بدی دست ما خودم همه چی رو بگیرم خرج کن شلوار و لباس داماد از روش ببرم حلقه هم گفتم خودم از طلاهام بفروشید

۲۵ اره

خب وقتی نامزدت گفته وام رو بدی بهش تا خونه بخره نباید برای جهیزیه هم توقع زیادی داشته باشه

همه جا رسمه چندتا تیکه بزرگ با داماده

شما هم خودت شاغلی یکم ظروف آشپزخونه بخر جمعش کن بره

میگن وام باید بدی دست ما خودم همه چی رو بگیرم خرج کن شلوار و لباس داماد از روش ببرم حلقه هم گفتم خود ...

کت شلوار بر عروسیه که با ۳ تومن هم میشه خرید

برای عقد یه پیرهن و شلوار ساده میخرن

خب وقتی نامزدت گفته وام رو بدی بهش تا خونه بخره نباید برای جهیزیه هم توقع زیادی داشته باشههمه جا رسم ...

عزیزم اون طفلک اصلا نگفته من همینجور به خانوادم گفتم خیلی بد برخورد کردن و گفتن ان شاالله صد سال خونه نخری ما رو میفروشی و حرف زشت

عزیزم اون طفلک اصلا نگفته من همینجور به خانوادم گفتم خیلی بد برخورد کردن و گفتن ان شاالله صد سال خون ...

آها خب با وام دوتاتون اونجایی که زندگی میکنی مطمئنی میشه خونه خرید ؟ اگه میشه که پیشنهاد خوبی دادی چون جهیزیه رو یکم وسایل آشپزخونه میخری تموم میشه بعدن بازم خونه خودت میگیری

خونه مهم تره خریدش

به خانوادت بگو جهیزیه خودم یکم از حقوقم میخرم وسایل آشپزخونه

چیزای سنگین هم که با داماده