sanjabkooshooloo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 3554 عنوان حق با کیه 56 بازدید | 7 پست من مریض شدم با خانواده ام اسهال و استفراغ شوهرم نیومد پیشم بیمارستانمیگه همه مریض شدن خوب شدن تو یه هفتست افتادی حوصلشو نداره آخه مگه دست منه چرا دوسم نداره امروز | 16:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roya78sh عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 3347 ولش کن بعضی مرداد همین طوریین حوصله ی مریضی ندارن من شوهرم خونست من بچه رو میبرم دکتر پول میده ماشین داروین ولی نمییاد ولش کن دیگه عادت کردم
sanjabkooshooloo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 3554 ولش کن بیشعوره خانواده منم حق رو به اون دادن کاش بمیرم
sanjabkooshooloo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 3554 ولش کن بعضی مرداد همین طوریین حوصله ی مریضی ندارن من شوهرم خونست من بچه رو میبرم دکتر پول میده ماشین ... خب زن نگیرن حق ندارن با یه آدمی که مریضه یا روحیه نداره روحیش رو خراب تر کنند
roya78sh عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 3347 خب زن نگیرن حق ندارن با یه آدمی که مریضه یا روحیه نداره روحیش رو خراب تر کنند عزیزم هر کی یه جوره چی بگم به خدا یکی داره خیانت میکنه یکی معتاده شوهر من اهل هیچی نیست پول ماشین هیچ مشکلی نیست ولی مریض میشیم زورش مییاد
real_princees عضویت: 1404/03/24 تعداد پست: 286 خانواده منم حق رو به اون دادن کاش بمیرم چ بی انصافنخب بدن با بدن فرق میکنه یکی تو ی هفته خوب میشه یکی دوهفته..بیخیال بقیه استراحت کن و غذای مقوی بخور ک زود خوب بشی...بعدا تو هم تلافی کن مریضی ک واسه تو تنها نیس اونام ک مریض شدن مثه خودشون برخورد کن باهاشون