2777
2789
عنوان

اکس فامیلی

52 بازدید | 10 پست

من با پسر عمم بودم درحد چندین هفته ب یک ماه نرسید،و رابطمونم با دوس داشتن شروع شد اما خب ب پایان رسید الان خیلی دوست دارم برگرده اونم یسری بیوهایی میزاره ک من واقعا موندم ک هنوز سینگله یا با کسی رفته

چیکارکنم بنظرتون؟🫠خودم نظرمه ب دوستم بگم بهش پیام بده امتحانش کنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17588075/کاش-هیچ-وقت?postId=404837001

گزارش لطفاااا 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لینکش نمیاره عزیز

وایی میشه بری تاپیکمو نگاه کنی نوشتم کاش هیچ وقت لطفا گزارش بزنن

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

کی کات کرد ؟

اون اما بدون هیچ دلیلی،ولی خب من خودمم روزپیشش باهاش یزره بدحرف زدم اما اشتی کردیم ولی خب فرداش گف دیگه پیام نده خدافظ،اما حس میکنم الان عاقل شده باشه خیلی وقته ک گذشته بیشتر از ۵ماه

فک نکنم بخاد برگرده اگه خودش کات کرده باشه

اخه یسری بیوهایی میزاره ادم دو ب شک میشه واقعنننن چند وقت بود فراموشش کرده بودم چون چندنفر بهم درخاست داده بودن اما چندروزه ک میرم بیوهاشو میخونم هی میزاره ک یبار کفش منو بپوش برو اگه برگشتی حرف میزنیم یا برما هرچه گذشت مقصر قلبمان بود الان این تازگیا گزاشته اره ماه قشنگه ولی تا حالا خودتو تو اینه دیدی

واقعنننن نمیدونم منظوراشو شایدم دارم توهم میزنم🫤😅😂