2777
2789

زمان مجردی از زمانیکه خودمو شناختم دوست داشتم ازدواج کنم، عاشق باشم، زندگی پر از احترام و عشق و شادی داشته باشم

فکر میکردم انتخاب خوبی کردم اما گند زده شد تو باورم ، تو احساسم و ....

الان که دارم طلاق میگیرم ، بعضی اوقات میگم خدایا چیز زیادی بود که نشد ؟ لایق نبودم؟

این چه سرنوشتیه؟

و اینکه الآنم که دارم جدا میشم هنوووووز ته دل امید دارم که ازدواج موفقی خواهم داشت

صرفاً ازدواج رو واسه داشتن یه مرد نمیخوام ، یکی از دلایلی که دوست دارم ازدواج موفق داشته باشم اینه که از خودم بچه داشته باشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دیگه وقتشه باور کنی زندگی مثل تو فیلما و رمانا نیست

عزیزم

خدارو شکر اطراف من زوج های هستن که با وجود مشکلات زندگی، با احترام و عشق دارن زندگی میکنم و خدارو شکر زندگیشونو رو رواله

اینکه دیگه عشقی نیست( منظورم رابطه نیست) الان خیلی از افراد هستن که از صمیم قلب همسرشونو دوست دارن

یا اینکه همه تو زندگیشونو مشکلاتشون حاده رو قبول ندارم

یا اینکه ازدواج خوب یا رابطه خوب تو فیلمهاست هم درست نیست

زندگی نیست مثل فیلما کلیشه

عزیزم شما کسیو نمیشناسی زندگی متاهلی خوبی داشته باشه؟

اینکه تو همه ی زندگیت اختلاف هست و مشکلات هست رو منکر نمیشم

اما متاهلا بدبخت و بیچاره نیستن

عزیزم خدارو شکر اطراف من زوج های هستن که با وجود مشکلات زندگی، با احترام و عشق دارن زندگی میکنم و خد ...

ببین منم واقعاً اطرافم زیادن از این زوجها، خدا رو شکر، ولی واقعاً کم و کاستی تو همه ی آدما و زندگیا هست.

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
عزیزم شما کسیو نمیشناسی زندگی متاهلی خوبی داشته باشه؟ اینکه تو همه ی زندگیت اختلاف هست و مشکلات هست ...

نه که بگو ندیدم اما زندگی واقعی مخصوصا تو ایران

باید بخای تو رفاه باشه آدم که بحث نکنن همه چی اوکی باشه

دقیقا منم همینو میگم پس ازدواج خوب دست نیافتنی نیست

بله دست نیافتنی نیست، من خودم عاشق همسرم هستم، ایشونم متقابل، واقعاً هم مرد خوب و صادق و وفادار و دست و دلباز و... هست، خانواده ی نسبتاً خوبی هم داره، ولی بازم فیلم می بینم و رمان می خونم، می بینم دنیای رویایی خیلیییی جذابه 😁😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
دقیقا منم همینو میگم پس ازدواج خوب دست نیافتنی نیست

هندوانه نبریده هستش چون در زمان آشنایی با صراحت نیستن و تعارفی بعد محضر و جشن عروسی با صراحت میشن برا همدیگه

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این کاربری از شهریور دراختیارمنه