2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.فوم نوآکنه عاااالیه. قیمتش هم مناسبه. آبرسانش رو هم میتونین همراهش بخرین.

پس چرا من با ابرسانش جوش زدممممم🫠

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

عزیزم...

برای من خیلی جواب داد. البته پوست من مختلطه ولی به شدت مستعد جوشه. عجیبه که من راضی بودم ازش.

ممکنه براتون سنگین بوده باشه، سیمپل رو امتحان کردین؟

شوینده اش باعث جوش نمیشه

ابرسانش برای پوست هایی که حساس به عطر هستن جوش زاست .

احتمالا پوستتون به عطرش حساسیت داده و یا با بقیه بخش های روتینتون سازگار نبوده .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

فقط ژل شستشویی سیمپل هم اقتصادیه هم عالیه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

عزیزم...برای من خیلی جواب داد. البته پوست من مختلطه ولی به شدت مستعد جوشه. عجیبه که من راضی بودم ازش ...

نه من ژنو میزدم اول خوب بود بعد یکی دوساعت حس سنگینی مبگرفتم بانواکنه جوش زدم الان راکوتن میزنم راضی نیستم معمولیه منتظرم تموم شه یه چیز دیگه امتحان کنم🥲

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

ابرسان سیمپل استفاده میخنم خوبه ولی ابرسانی نمیکنه مرطوب میکنه اگه سنت کمه خوبه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

شوینده اش باعث جوش نمیشه ابرسانش برای پوست هایی که حساس به عطر هستن جوش زاست . احتمالا پوستتون به عط ...

اره ولی لعنتی عطرش خوبه از همه ابرسانا بهتره

سبکم هست ازنظرسبکی عالیه

ابرسان سیمپل استفاده میخنم خوبه ولی ابرسانی نمیکنه مرطوب میکنه اگه سنت کمه خوبه

25سالمه

احتمالا امتحانش کنم ببینم چطوریه ممنون ازت عزیزم

نه من ژنو میزدم اول خوب بود بعد یکی دوساعت حس سنگینی مبگرفتم بانواکنه جوش زدم الان راکوتن میزنم راضی ...

اینجوری که میگین پوستتون حساسه و محصولات سنگین به پوستتون نمیسازه. اگه از راکوتن هم راضی نیستین حتما بعدش سیمپل لایت رو استفاده کنین. خاصیت درمانی آنچنانی نداره ولی حداقل برای پوستهای حساس جوشزا نیست.

25سالمه احتمالا امتحانش کنم ببینم چطوریه ممنون ازت عزیزم

خواهش دوستم