پناهگاه_ مدیر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 1235 عنوان در چه حالید | مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 53 پست من سیب قارچ پنیر درست کردم فیلم هم دانلود کردم ببینم شما جمعه تون رو چطوری سپری کردین دیروز | 16:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
silenbutterfly عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 5241 دقیقا چون کسی زنش نمیشه 😂😂 دقیقا 😂 به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 زن ستیزی ؟طرفدار کودک همسری هستی ؟ مذهبی افراطی هستی ؟افکار پارینه سنگی داری ؟ بهتره با من بحث نکنی(از من گفتن بود )
yegi1516 عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 2602 جون جد تون منو تعلیق نکنید یه وقتی😂من طرفدار حق علیه باطل هستم واییی حق علیه باطل 😂😂🫠ن بابا ما چیکاره ایم 😁ایشون آدم خوبی نبود ... باید تعلیق میشد سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...
silenbutterfly عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 5241 جون جد تون منو تعلیق نکنید یه وقتی😂من طرفدار حق علیه باطل هستم نمیتونیم قول بدیم🗿 به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 زن ستیزی ؟طرفدار کودک همسری هستی ؟ مذهبی افراطی هستی ؟افکار پارینه سنگی داری ؟ بهتره با من بحث نکنی(از من گفتن بود )
my_nikan_flow عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 297 چه عالی این شرایط تا زمانی اعتبار داره که شعله پیک نیک م روشن باشه زیرش بعدش خاموش شده فازم میپره
my_nikan_flow عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 297 نمیتونیم قول بدیم🗿 خب یه نسخه رو چرا باید واسه همه پسرا پیچید واقعاهمه که بد دهن نیستنمن خودم از اون پسرام که حس شاهزاده بودن داره که یروز بالاخره با یه اسب سفید میرم دنبال دختر موردعلاقم
silenbutterfly عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 5241 خب یه نسخه رو چرا باید واسه همه پسرا پیچید واقعاهمه که بد دهن نیستنمن خودم از اون پسرام که حس شاهزاد ... فقط حواست باشه تو راه پنچر نکنی به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 زن ستیزی ؟طرفدار کودک همسری هستی ؟ مذهبی افراطی هستی ؟افکار پارینه سنگی داری ؟ بهتره با من بحث نکنی(از من گفتن بود )